Hoppa till innehåll
NORMA Sweden AB logotyp

Customer Coordinator / Säljkoordinator

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Customer Coordinator / kundkoordinator till Göteborg

Vill du jobba i en internationell miljö där du är Normas ansikte utåt för att säkerställa kundnöjdhet? NORMA Group levererar till några av marknadens mest spännande varumärken inom teknik och innovation. Nu söker vi en vikarierande Cosutmer Coordinator till vårt kontor i Göteborg med stor chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som Customer Coordinator hos oss innebär att du kommer att vara kontaktpunkten för våra nyckelkunder inom automotive. Du samordnar säljarbetet och blir en central person i vår försäljningsorganisation och är den som ser till att allt flyter på och kvalitetssäkrar processen. Du arbetar i nära samarbete internt med kundansvarig och applikationsingenjör samt inom ditt internationella team om åtta personer.  I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Kundvård av befintliga kunder
 • Koordination av säljprocessen
 • Support
 • Merförsäljning 
 • Underhålla och uppdatera informationen i våra system (AS 400, AX/D365, Deltamaster)
 • Förbereda data inför budgetgenomgångar
 • Följa upp fakturor och kundbetalningar

Du ingår i ett globalt företag där du agerar länk mellan kunden och utvecklings- och produktionsanläggningar inom Norma Group runtom i Europa. I denna roll har du överblicken över nya och befintliga affärer och koordinerar de aktiviteter som involverar Norma-koncernen. Tjänsten som Customer Coordinator är ett vikariat under minst ett års tid med stor chans till förlängning.

Vad har Tomas att säga om hur det är att jobba på NORMA?

"Vår framtidsvision är att bli en av Europas bästa leverantörer vad gäller produktutbud, teknisk kompetens och service för att möta behovet vad gäller utvecklingsprojekt och komponenter till fordonsindustrin och dess underleverantörer.

Vi har stort förtroende för våra kollegor. Trots att vi jobbar i ett högt tempo i en teknikintensiv bransch som ställer stora krav på oss som leverantörer så försöker vi att hitta glädje och energi i vårt dagliga arbete."

Läs mer om vad Tomas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/norma-group/customer-coordinator

Vi erbjuder
Som en del av en världsomspännande och välstrukturerad koncern kan vi erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vi arbetar aktivt med att förbättra vårt kundfokus internt, vilket blir centralt för denna roll. Rollen ger mycket god insikt i vår verksamhet och är en perfekt utgångspunkt för vidare avancemang inom NORMA Group för den som önskar. På vårt kontor i Göteborg sitter vi sju personer där du kommer ges utrymme att ta plats och sätta din prägel på kontor och miljö.

Din profil
Till rollen som Customer Coordinator söker vi dig som är snabbfotad, detaljorienterad och noggrann. Du uppskattar ordning och reda men är också en god kommunikatör med utpräglad servicekänsla. Du är initiativrik, strukturerad, har förmåga att hantera många ärenden på en gång och har erfarenhet av ett liknande arbete där du också har kommunicerat med externa kontakter. Eftersom du kommer att ha direktkontakt med våra kunder värdesätter vi att du är affärsmässig och har god insikt i hur försäljningsarbete bedrivs.

Vidare ser vi att du har:

 • Erfarenhet av liknande arbetetsuppgifter
 • Meriterande om du arbetat i internationell miljö, med fördel i en stor tillverkande koncern
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 • Du är van att arbeta med IT-lösningar och de vanliga affärssystemen, gärna Dynamics AX, och Microsoft Office

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kim Storm på tel. 031-704 51 82. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
NORMA Sweden AB ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av slangklämmor och kopplingslösningar. Med cirka 9 000 anställda globalt, har koncernen ett internationellt nätverk av tillverkningsanläggningar och försäljnings- och distributionskontor i Europa, Amerika och Asien. Koncernen tillverkar ett omfattande utbud av innovativa produkter inom "Fastening", "Fluid"- samt "Water management" och är en ledande utvecklingspartner inom dessa områden. NORMA Group har över 10 000 kunder i mer än 100 länder.

NORMA Sweden har tillverkning, lager, distribution, stödfunktioner och utveckling i Anderstorp med runt 90 medarbetare. Vi har ett mindre sälj- och utvecklingsinriktat kontor i Göteborg som arbetar med våra större Automotivekunder och tillhör NORMA:s europiska sälj- och affärsutvecklingsorganisation.

NORMA Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup