Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Account Manager till OIO

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi dig, en stjärna på uppgång som vill utvecklas och ta nästa kliv inom försäljning och affärsutveckling. Vi är framförallt intresserade av dig som också vill vara en del av vår etablering och tillväxt som bolag - en resa du får göra i nära samarbete med vårt team i Göteborg samt grundarna av OIO.

Vilka är vi på OIO?
Med lång samlad erfarenhet inom rekrytering och affärsutveckling har vi - Armin, Joachim, Dino & Gustav grundat OIO. Vi tror på genuina och personliga relationer samt kvalitativa matchningar mellan kandidat och organisation - en värdegrund vi lägger stor stolthet i och ämnar bygga bolagets framgång på. Två år in på vår resa har vi blivit ett team i Göteborg bestående av sex medarbetare utöver oss, samt ytterligare en region i Stockholm.

Som Account Manager blir du en del av vår försäljningsavdelning. Här kommer du i nära samarbete med Joachim, Gustav och Oscar att spela en nyckelroll i att bearbeta nya prospekt/partners i syfte att identifiera nutida eller framtida kompetensbehov.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som vill arbeta och utvecklas i en entreprenöriell miljö som präglas av täta samarbeten, korta beslutsvägar och stort mandat. Även om vi är drygt två år in på vår etablering finns det mycket kvar att utveckla och påverka framgent.

Vad erbjuder vi?
Utöver möjligheten att få vara med och etablera OIO som en självklar karriär- och rekryteringspartner utlovar vi stora utvecklingsmöjligheter på ett personligt plan för dig som har ambition och vilja. Du kommer dagligen att få samarbeta med oss som grundat OIO och därmed ta del av vår mångåriga erfarenhet inom branschen. Du kommer även omges av inspirerande kollegor, kandidater, konsulter & partners. Vi tror också starkt på att ha kul längs med vägen. Därför kan du räkna med ett och ett annat firande i takt med att vi når nya milstolpar i vår etablering och tillväxt. Kanske blir du till och med en person som leder bolaget i framtiden?

Vad kommer du att göra?
Ditt primära arbete kommer vara att prospektera, boka samt utföra möten med potentiella partners. Du blir individuellt ansvarig för att bygga din kundbas samt bearbeta den till dess fulla potential. Genom hög aktivitet och närvaro hos såväl potentiella som befintliga partners blir dit mål att hitta kvalitativa och hållbara affärsmöjligheter inom konsultuthyrning och rekrytering. Som Account Manager blir du kommersiellt ansvarig för att villkor, avtal samt prissättning är i nivå med uppsatta krav och strategier. Utöver detta blir du en nyckelperson i att säkerställa att dina partners får den bästa möjliga upplevelsen i samarbetet med OIO.

Genuint intresse för människor, professionalism, flexibilitet och en tydlig prestationskultur är vår nyckel till framgång. Därför är det avgörande att du arbetar med stor ansvarskänsla och en personlig approach i allt du tar dig an. Du motiveras av att sätta ambitiösa mål för dig själv och trivs således i en miljö där prestation och resultat står högt på agendan. Vi är även en grupp som sätter laget först i allt vi gör - på så vis får vi anledning att fira tillsammans längs med vägen för vår fortsatta etablering och tillväxt.

Vad har du för bakgrund?
För att utvecklas, lyckas och trivas i rollen som Account Manager ser vi att du har:
  • En relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller försäljning
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet av försäljning eller likvärdig kundorienterad roll
  • Du talar och skriver flytande på svenska samt är bekväm i att använda engelska i både tal och skrift då detta används frekvent i kontakt med partners
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen. Likaså uppskattar vi att du har en prestationsdriven bakgrund, exempelvis inom elitidrott. Det viktigaste av allt är dock att du genuint brinner för att jobba med ambitiösa mål, relationer och människor. En stor del av vår bedömning kommer därför ske utifrån dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi att du är en resultatinriktad person som trivs med att sätta upp och ha tydliga, ambitiösa mål i arbetet. Du arbetar fokuserat för att nå önskat resultat, även när det uppkommer svårigheter eller utmaningar. Detta visar sig genom en stark ihärdighet där du lägger ner tid, energi och engagemang i arbetet i alla lägen. Vidare har du en förmåga att arbeta affärsmässigt, förstå samband och orsak av olika aktiviteter i arbetet. Som person är du utåtriktad och social med stark relationsskapande förmåga. Du har lätt för att knyta kontakter, identifiera nyckelpersoner och är lyhörd för din omgivning.

Information om anställningen
  • Startdatum: 19 augusti 2024
  • Placering: Avenyn, Göteborg
  • Arbetstider: Kontorstider, vardagar
  • Ersättning: Grundlön i kombination med provision samt ett generöst förmånspaket
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
  • Ansvarig ledare: Joachim Abrahamsson
Bifoga CV samt personligt brev i samband med din ansökan för tjänsten. Se till att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar ett löpande urval. Genom processens gång kommer ett logiskt- och personlighetstest samt bakgrundskontroll att tillämpas.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren