Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emil Svärdsby
Email
Jobbeskrivning

Vill du bli en del av ett team men trivs samtidigt i en självständig roll med stort eget ansvar? Vi växer och rekryterar en speditör till vårt kontor, beläget vid Lindholmen i centrala Göteborg!

Nordic Freight AB är ett privatägt speditionsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga transportlösningar utifrån våra kunders behov. Värdeskapande är en viktig del i vår affärsmodell såväl som långsiktiga och hållbara relationer med våra intressenter. Drivs du av att arbeta i en internationell miljö och strävar efter att tillhandahålla god service? Ansök redan idag!

För mer information avseende företaget och de tjänster vi erbjuder våra kunder, besök gärna vår hemsida! https://www.nordicfreight.se/.


Din roll


I rollen som speditör hos oss erbjuds du möjlighet att såväl självständigt som i grupp sträva efter uppsatta mål. Vi har gedigen kunskap i företaget vilket främjar ett meningsfullt kunskapsutbyte såväl som din individuella utveckling. Rollen utformas till stor del utifrån dina ingångsvärden och ambitioner. Du kommer att hantera hela transportkedjan för våra kunder och ansvara för att utveckla värdeskapande relationer.

Urval av arbetsuppgifter:
  • Koordinera kvalitativa och effektiva trafiklösningar
  • Daglig kontakt med kunder/leverantörer.
  • Arbeta proaktivt med förbättringsarbete av processer
  • Tullhantering
  • Försäljning
  • Uppföljning av statistik, planering och utveckling.
  • Ekonomiskt ansvarstagande.


Din bakgrund

Tidigare erfarenhet och intresse av sjö- och flygspedition är givetvis meriterande, men inte ett krav. Stor vikt kommer därför läggas vid dina personliga egenskaper och din vilja/företagsamhet.

Vi ser att du är positiv, driven, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Fortsättningsvis har du god kommunikationsförmåga och talar/skriver obehindrat på svenska och engelska.
Låter detta som en intressant utmaning för dig?

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Start: Omgående/enl. ök.
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön.

Ifall du har frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta Emil Svärdsby. emil.svardsby@nordicfreight.se.
Nordic Freight AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren