Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SOFTWARE SYSTEM VERIFICATION ENGINEER TILL BELLMAN & SYMFON AB

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren ingenjör inom mjukvarutestning och verifiering som vill göra skillnad? Hos Bellman & Symfon AB får du möjlighet att arbeta i ett globalt företag som utvecklar smarta system för att öka tryggheten i människors vardag. De arbetar i en dynamisk global miljö samtidigt som man värnar om att behålla en familjär atmosfär. Nu söker vi en Software System Verification Engineer som vill vara med och forma framtiden.

Din vardag

Som Software System Verification Engineer hos oss kommer du att spela en central roll i verifieringsteamet. Du kommer vara ansvarig för att säkerställa att våra produkter uppfyller högsta kvalitetsstandarder genom att genomföra omfattande system-, produkt- och mjukvaruverifieringar. Ditt arbete kommer bestå både av verifiering av produkter och system men också av att vidareutveckla testrutiner, testmiljöer och lyfta Bellmans verifieringsverksamhet.

I nära samarbete med system- och mjukvaruingenjörer i Göteborg och Kina kommer du också att bidra till design och arkitektur av Bellman & Symfons system. En viktig del av ditt arbete blir att implementera förbättrade processer för verifiering och mjukvaruutveckling samt att främja användningen av DevOps-metoder och testautomatisering

Som en del av dina ansvarsområden kommer du att hantera och spåra system- och mjukvarukrav genom hela utvecklingscykeln för att säkerställa att de är tydliga, testbara och uppfyller regulatoriska standarder. Du kommer även att delta i riskanalys och riskhanteringsaktiviteter för att identifiera och hantera potentiella risker i systemet.

VEM ÄR DU?

Vi söker en analytisk och noggrann person med en stark problemlösningsförmåga. Du är självständig och initiativrik, med förmåga att driva egna projekt och identifiera förbättringar. Du kommunicerar effektivt och trivs med tvärfunktionellt samarbete, samtidigt som du bidrar till en positiv arbetsmiljö. Din vilja att lära och utvecklas är stark, och du håller dig uppdaterad med de senaste teknologierna inom mjukvarutestning och verifiering. Du är engagerad i ditt arbete och har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Vidare ser vi att du har:
  • Minst 5 års erfarenhet av mjukvarutestning och verifiering, helst inom medicinteknisk industri eller annan reglerad bransch.
  • Förståelse för MDR och andra regulatoriska krav.
  • Erfarenhet av testautomatisering, verktyg och ramverk (t.ex. Selenium, JUnit, Jenkins).
  • Erfarenhet av DevOps-metoder och verktyg (t.ex. Docker, Kubernetes)
  • Goda kunskaper i kravhantering och spårbarhet.
  • Flytande kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
Det är meriterande om du även kan kinesiska.

VILL DU VETA MER?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Bellman & Symfon AB med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Janin Perez på +4670 812 04 57 alt. Janin.perez@nexergroup.com för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM BELLMAN & SYMFON AB
På Bellman & Symfon är vi hängivna vår uppgift att förbättra livskvaliteten för hörselskadade och döva. Genom ett nära samarbete med experter inom hörselvården utvecklar vi produkter som gör hemmet smart, säkert och tryggt. Våra medarbetare och samarbetspartners har olika bakgrund och kompetenser. Men vi har en sak gemensamt: vi vill göra skillnad.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.