Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk dokumentatör på deltid till AGVE

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För dig som tycker om teknik, är noggrann och har en fallenhet för att kommunicera i skrift finns nu möjlighet att axla den viktiga rollen som teknisk dokumentatör till AGVE. Söker du ett meriterande deltidsjobb och har bred förståelse för samt stort intresse av teknik kan detta vara en tjänst för dig. Välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

AGVE är ett internationellt företag som tillhandahåller AGV-lösningar (Automated Guided Vehicles) och har sedan starten 1985 levererat över 2500 självkörande fordon. AGV-lösningarna implementeras i allt från fordons- till läkemedelsindustrin och några av deras välkända kunder är Northvolt, Lamborghini och Astra Zeneca. AGVE erbjuder en helhetslösning där allt från design till driftsättning av AGV-system ingår.

Företaget ägs av den japanska Murata-koncernen som satsar stort inom automation. Produktutvecklingen tillsammans med montering, försäljning och eftermarknad sker på huvudkontoret i Göteborg. På kontoret sitter i dagsläget 55 anställda, ett team som präglas att ett stort teknikintresse och en stark sammanhållning där alla ser efter varandra.

I rollen som teknisk administratör får du möjlighet att skapa användarvänlig dokumentation genom att både utveckla befintlig dokumentation, men även skapa ny från start. Du kommer att jobba i intervjuform, där du intervjuar personer på bolaget och utifrån det skapar dokumentation. Du kommer att dokumentera hårdvara, mjukvara samt skriva om bland annat el, mekatronik, styrsystem mm. Dokumentationen kommer sedan vara underlag till att utveckla AGVEs produkt och tjänst.

Du erbjuds

  • Ett meriterande deltidsjobb
  • Ett företag som ser till din personliga utveckling och stimulans i arbetet


Arbetsuppgifter
  • Utföra intervjuer för att få fram relevant information
  • Skapa manualer, dokumentation och annan teknisk information
  • Se över och göra uppdateringar i befintlig teknisk dokumentation
  • Vidareföra dokumentationen till ansvarig person för godkännande


Kvalifikationer
  • Studerar en ingenjörsutbildning
  • Besitter ett tekniskt intresse samt bred teknisk uppfattning om hur system fungerar
  • Har erfarenhet av Illustrator eller liknande grafiska verktyg
  • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då dessa språk används dagligen
    Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ordningssam
  • Ansvarstagande
  • Stresstolerant
  • Hjälpsam

Övrigt:

  • Start: slutet november/början december
  • Omfattning: Deltid (2-3 dagar/vecka)
  • Placering: Askims Industriväg 9, Göteborg
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se