Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker lagermedarbetare/truckförare för kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou Göteborg är i en expansiv fas och vi söker löpande erfarna lagermedarbetare/truckförare till våra kunder. Genom att skicka in en spontanansökan möjliggör du för oss att matcha din profil med rätt uppdrag. Du får möjligheten att bli anställd som konsult hos oss, men har även chans att framöver bli anställd direkt till kund.

Ange i din ansökan vilka skift som är aktuella för dig, och övriga önskemål kring ditt framtida jobb - ju mer information du anger, desto lättare blir det för oss att matcha dig med rätt uppdrag!


Tjänstebeskrivning
Tjänsten som lagermedarbetare/truckförare hos våra kunder kan variera beroende på kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

* Orderplock
* Truckkörning
* In- och utleverans av varor
* Packning

I vissa tjänsten ingår en del administrativt arbete i lagerhanteringssystem och liknande.

Du blir en viktig del av den dagliga verksamheter och jobbar självständigt såväl som i grupp, och jobbar löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är effektiv.


Kvalifikationer
Vi söker framför allt dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning. Vi ser att du har truckkort A1-4 och B1-4. Du trivs med fysisk arbete och är inte rädd för att ta i.

Vi tror att du som söker är en målmedveten och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Du har goda kunskaper svenska i både tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att jobba i något affärssystem.

Det är meriterande om du är flexibel och kan jobba såväl dag som kväll. Det är vidare meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en roll för dig? Ansök på www.nearyou.se. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post. Vi ser fram emot din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se