Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Lagermedarbetare

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av ett ledande lager i Kungsbacka? Är du en målinriktad person som älskar lagsporter? Då kan du vara den vi söker för vår lediga tjänst som lagermedarbetare på vårt välkända lager!


Vi söker dig i första han som har tidigare erfarenhet av att arbeta med orderplock. 

 

Din Profil

Vi söker nu flera duktiga medarbetare till ett trevligt och familjärt Lager i Kungsbacka. Vi söker dig som gärna har lite erfarenhet av orderplock samt har en god datorvana. Truckkort är inget krav men meriterande. Vidare tror vi att du trivs i ett arbete målinriktat arbete. Då orderplock sker utan truck är det viktigt att du är förberedd på att du kommer vara fysiskt aktiv. Det blir många steg på en dag! Som person är det viktigt för oss att du trivs med att samarbeta med dina kollegor och en god prioriteringsförmåga. Du kommer arbeta i en mindre arbetsgrupp om ca 10 personer, det är därför extra viktigt att du tar egna Initativ och har en förståelse för att dina arbetsuppgifter kommer skifta under dagen. 

 

Krav för tjänsten:
  • Lagererfarenhet   
  • Kunna arbeta både 7-16 samt 9-18 

     

Om företaget

 Som lagermedarbetare hos vår kund har du chansen att vara en del av ett team som arbetar tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål. Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och lära sig, så att de kan ta sina karriärer till nästa nivå. Så om du är en målmedveten person som vill utvecklas och utmana dig själv, och samtidigt vara en del av ett team som arbetar hårt för en gemensam sak, tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

 

Förutsättningar:

 Du erbjuds initialt anställning via OnePartnerGroup

Arbetstider: Dagtid 7-16 samt 9-18
Arbetsplats: Kungsbacka

 


Välkommen med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.