Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker innesäljare till Motivera!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Motivera är ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 1997. De erbjuder utbildningar inom bland annat maskiner, arbetsmiljö, ledarskap och presentationsteknik. De erbjuder stimulerande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare och organisationer i hela Sverige.

Motivera har ett 30-tal anställda på 6 kontor runt om i Sverige, men erbjuder utbildningar i hela landet. Företaget är på en tillväxtresa och behöver därför anställa en innesäljare till Motiverafamiljen i Göteborg!


Tjänstebeskrivning
I rollen som innesäljare hos Motivera kommer du jobba mycket med nyförsäljning. Du kommer identifiera potentiella kunder, se över deras behov och sälja in Motiveras utbildningar till kunder över hela Sverige. Du jobbar med försäljning över telefon och mötesbokning, men även genomförande av säljmöten.

Du kommer vidare arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter kopplade till sälj.

På sikt ser vi att du skulle kunna växa in i en roll som teamledare över innesäljarna.

Arbetet är förlagt måndag till fredag 7.30-16.30 i Motiveras lokaler i Sävedalen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning över telefon, men även har hållt i säljmöten. Du har en förmåga att se behov hos potentiella kunder och utifrån detta sälja in lämpliga utbildningar.

Vi tror att du tidigare har jobbat med tjänsteförsäljning, gärna försäljning av utbildningar. Du ser ett genuint värde av att löpande kompetensutveckla medarbetare, vilket förmedlas när du är i kontakt med potentiella kunder.

Du trivs med att skapa nya kontakter, nätverka och jobba med nykundsförsäljning. Som person är du energisk och driven, samt administrativt lagd.

Det är meriterande om du har en säljutbildning i grunden, från t.ex. IHM Business School eller liknande.


Vad erbjuder vi dig?
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren