Hoppa till innehåll
Mjuk Biltvätt logotyp

Junior systemutvecklare

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en passionerad teknikentusiast som är i början av sin karriär som systemutvecklare. Här får du chansen att utvecklas och utmanas i en miljö där innovation och kreativitet är i fokus.

Om Mjuk Biltvätt

Vi är en snabbt växande biltvättkedja som idag finns på 15 platser. Med en mängd egenutvecklade system är vi i frontlinjen av den teknologiska utvecklingen inom vår bransch.

Din roll hos oss

Som junior systemutvecklare blir du en viktig del av vårt team, med ansvar för att utveckla och underhålla såväl mjukvara som hårdvara. Du får chansen att arbeta brett med teknik - från frontend till backend, inklusive mobil- och webbappar, API:er, CLI-verktyg och databaser. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmeringsspråken PHP, Go och JavaScript-ramverket React, även om det inte är ett krav. Du kommer även att ge IT-stöd till kollegor och bidra med lösningar som förenklar deras vardag.

Vad vi erbjuder
  • En generös och positiv arbetsmiljö där idéer välkomnas och initiativ uppmuntras.
  • Utvecklingsmöjligheter. Vi är på en snabb tillväxtresa, och för rätt person finns stora möjligheter att växa både professionellt och personligt.
  • Förmåner som gymkort och gemensamma träningspass.
Om dig

Du är i början av din karriär och brinner för teknik och utveckling. Du är kanske nyutexaminerad med erfarenhet från egna projekt, eller så har du arbetat några år och längtar efter nya utmaningar. Du värdesätter ett metodiskt tillvägagångssätt, gillar att jobba i team såväl som att arbeta självständigt, och trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Framför allt är du ambitiös och engagerad i att driva både din egen och verksamhetens utveckling framåt.

Praktisk information

Anställningen är tillsvidare med sex månaders provanställning. Du är baserad på vårt moderna kontor på Töpelsgatan i Göteborg, med flexibilitet för distansarbete. Vi ser gärna att du kan börja omgående, men är öppna för att diskutera startdatum. Urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Känner du dig inte riktigt redo för en anställning? Vi söker även en praktikant med goda möjligheter till anställning efter avslutad praktik. Du hittar annonsen under lediga jobb på jobb.mjukbiltvatt.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi har valt annonseringskanaler och önskar inte kontakt med säljare för rekryteringstjänster.
Mjuk Biltvätt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mjuk Biltvätt är en snabbt växande biltvättkedja med bemannade biltvättar på flera orter i Sverige. Vi är drygt 100 anställda och har vårt huvudkontor i Göteborg.