Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Rekryterande Konsultchef till Göteborgskontoret

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lernia är ett av Sveriges största företag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor att hitta utbildning och jobb och företag att hitta rätt kompetens. Med över 100 års erfarenhet inom kompetensutveckling och 20 år inom bemanning av den svenska industrin, är vi branschledande inom digitalisering och personalhantering.

Om rollen som Rekryterande Konsultchef

Som Rekryterande Konsultchef hos oss kommer du att arbeta nära dina kollegor för att säkerställa träffsäkra rekryteringar som möter våra kunders behov. Din roll innebär att hantera hela rekryteringsprocessen från kravprofil till kandidatpresentation. Du arbetar kompetensbaserat, standardiserat och digitalt för att säkerställa att vi matchar rätt kandidater med våra kunders behov.

Du kommer ansvara för att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och bemanningskonsulter. Du arbetar med försäljning, rekrytering och personalansvar, samt hanterar bemanningsplanering och administration. Rollen innebär daglig kontakt med kunder och medarbetare via olika kommunikationskanaler.

Vi söker en driven person som är trygg med att ta ansvar från första dagen. Du har ett starkt intresse för att bygga relationer och utveckla samarbeten, samt en god kommunikativ förmåga. Erfarenhet från bemanningsbranschen är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Intagande av kravprofil
  • Annonsering och search
  • Intervjuer och referenstagning
  • Kandidatpresentation
  • Försäljning och kundrelationer
  • Rekrytering och utveckling av konsulter
  • Bemanningsplanering och administration
Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad, kreativ och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Ett starkt intresse för människor och rekrytering är ett måste, liksom förmågan att hantera administration noggrant.
  • B-körkort är ett krav
  • Du förväntas ha ett ledarskap och en människosyn i linje med våra värderingar
Övrigt
  • Placeringsort: Göteborg (Eriksberg)
  • Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning
Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och inte via mail.

Vid frågor kontakta Platschef Nina Matkovic, nina.matkovic@lernia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.