Erfarna glas- och metallmontörer sökes till Alufront i Sävedalen!

Erfarna glas- och metallmontörer sökes till Alufront i Sävedalen!

Erfarna glas- metallmontörer sökes till Alufront i Sävedalen!

Har du tidigare erfarenhet av glas- och byggbranschen? Är du händig, noggrann och ansvarstagande? Är du dessutom en kvalitetsmedveten, ansvarsfull och problemlösande lagspelare som vill vara med och bidra till ett bolags framgångar? Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Som glas- och metallmontör kommer du ingå i ett team med uppdrag att montera måttanpassade, svensktillverkade dörrar, fönster, skjutpartier, vikpartier och fasader i glas och aluminium. Alufront inriktar sin verksamhet mot privata villor, kommersiella fastigheter och flerbostadshus. Således kommer du vara ute på olika projekt i Göteborgsområdet.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetet sker mestadels utomhus och under dagtid.

Om dig

Vi söker dig som är händig, noggrann och ansvarstagande. Du är kreativ, självständig och är mån om att skapa ett gott samarbete. I rollen som glas- och metallmontör krävs arbete i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service och gott bemötande under hela arbetsprocessen. Vi ser gärna att du har bakgrund enligt något av följande:
  • Erfarenhet inom montering
  • Erfarenhet inom glashantering
  • Grundläggande kunskap inom hus/bostadsuppbyggnad
Krav
  • B-körkort (BE-körkort meriterande)
  • Svenska i tal & skrift
Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid dagtid
  • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.