Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Regional Key Account Manager till Göteborg

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till K.W. Bruun söker vi nu Regionala Key Account Managers och vi letar efter dig som har ett starkt eget driv, mycket energi och stort affärsmässigt agerande. Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar flexibelt, snabbt och agilt, vilket speglas i allt vi gör. Vill du arbeta på ett företag som ständigt utvecklas och kan bidra till att vi ständigt ligger i framkant kommer du att trivas hos på K.W. Bruun.

Dina framtida arbetsuppgifter:
Implementera K.W. Bruuns modellprogram på den svenska marknaden.
Äga och leda affären samt planera processer för dina partners för ökad lönsamhet samt marknadsandel.
Förstå våra kunders behov, framtidsstrategier och hur vi kan hjälpa dem inom användningsområdet.
Bidra till er tvärfunktionellt kund team där du leder och arbetar över avdelningar internt, till din hjälp har vi ett starkt team av administratörer.
Driv att etablera samt implementera nya affärer i din region i en uppsökande roll.

Krav och kvalifikationer:
Minst 3-5 år erfarenhet av B2B-försäljning, gärna som distriktssäljare, regionansvarig eller motsvarande.
Talar svenska samt engelska obehindrat på affärsnivå i både tal och skrift
Stor förhandlingsvana
Gärna arbetat med komplex försäljning samt finansieringslösningar
Stark i Office pkt.

Personliga egenskaper:
  • Trivs i att arbeta från bilen samt hemmakontor
  • Bra kommunikatör som kan bygga kontaktnätverk och motivera andra
  • Kan planera ditt eget arbete och arbeta med prioriteringar
  • Administrativ
  • Flexibel
  • Lyhörd
  • Tar egna initiativ
  • Passion för försäljning och dialogen med kunden.

Att du drivs av att prestera och förstå kundens behov samt kommer väl förberedd till dina möten. Är en bra teamspelare som kan hantera människor smidigt och professionellt. Gärna erfarenhet samt intresse av bilbranschen. Då vi söker denna position på flera orter ser vi gärna sökande från hela landet.

Vi erbjuder:
På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt, du blir en del av vår B2B avdelning med 11 kollegor.
Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun på Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö, där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S