Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Office Coordinator till Frölunda HC (80%), Göteborg

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen
Som Office Coordinator kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra besökare och medarbetare i Frölundaborg. Du drivs av att skapa en positiv miljö och att få saker att fungera på ett smidigt och effektivt sätt bakom kulisserna.

Arbetsuppgifter:
  • Bemanning av vår reception
  • Hantera inkommande samtal och e-post
  • Arbeta i vårt biljett- och medlemssystem med enklare frågor och administration
  • Hantera den dagliga kontorsdriften och säkerställa att våra lokaler är representativa
  • Bidra till att skapa en härlig kontorsmiljö för våra anställda genom att vara en stark kulturbärare och ordna med feelgood-aktiviteter
  • Ansvara för inköp av kontorsmaterial och utrustning
  • Andra vanligt förekommande administrativa uppgifter
Tjänsten är på 80% under kontorstid på plats i Frölundaborg.

Vem är du
Som Office Coordinator är du den första kontaktpunkten för våra besökare. Vi söker därför dig som förstår vikten av att ge förstklassig service. Du är en social person med positiv energi som har lätt för att skapa relationer. Problemlösning och ordning och reda ligger i din natur.

För att lyckas i rollen ser vi också att du:
  • Har erfarenhet av service och administrativt arbete, gärna i motsvarande roll
  • Är proaktiv, strukturerad och har ett öga för detaljer
  • Har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Har hög integritet
  • Är flytande i svenska i tal och skrift, samt har god engelska
  • Har god systemvana
Vi jobbar outtröttligt på och utanför isen för att bli Sveriges främsta hockeylag och världens bästa idrottsklubb. Många av oss utanför isen har ett intresse för hockey, men det betyder inte att du måste ha stenkoll på off-side regeln eller icing för att trivas hos oss. Du får gärna ha ett allmänt idrottsintresse, men det viktigaste för oss är att du delar våra värderingar och vårt samhällsengagemang.

Vad du får
Vi erbjuder en rolig och unik arbetsmiljö med ett engagemang utöver det vanliga. Vår kultur präglas av utveckling och laganda där vi får varandra att växa. I rollen som Office Coordinator har du kontaktytor över hela föreningen och blir en viktig kulturbärare.

Som anställd hos oss erbjuds du goda biljettförmåner, fri tillgång till vårt stora och moderna gym, gemensamma träningsaktiviteter samt andra roliga aktiviteter inom föreningen, kick-offs etc.

Ansökan
Låter det som rätt tjänst för dig? Då ser vi fram emot ditt cv samt personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar Frölunda HC med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på frida.lindstrand@jerrie.se.

Sista ansökningsdag är den 23 augusti, men urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Frölunda HCär ett av Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi är och vill vara en vinnande klubb i vår stad och i vår sport. År 2013 satte vi visionen om att bli världens bästa förening. Vårt motto ”Framåt. Tillsammans.” speglar vår gemensamma värdegrund som handlar om att alltid göra vårt bästa. 2019 vann vi vårt femte SM-guld och fler ska det bli.