Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kvalitetsansvarig till Majnabbe i Kungälv

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Majnabbe söker nu en driven och självgående Kvalitetsansvarig som kan ta helhetsansvar för kvalitetsarbetet. Är du en strukturerad och engagerad person som trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara den vi söker!



Om tjänsten

Majnabbe-Engine Parts är en dynamisk och framåtsträvande aktör inom fartygsbranschen. Vi är baserade i Kungälv och vårt team består av 13 personer som tillsammans driver företagets framgång. Sedan 2021 är vi certifierade enligt ISO 9001:2015, och vi arbetar dagligen med att förbättra och utveckla vårt företag för att öka vår struktur och skalbarhet. Vi tror helhjärtat på att kvalitetssystemet är en nyckel för att fortsätta vår tillväxtresa.

Hos oss på Majnabbe-Engine Parts får du en utvecklande roll i en trivsam och familjär arbetsmiljö. Du blir en viktig del av vår fortsatta tillväxt och får chansen att påverka och utveckla vårt kvalitetsarbete.

Din roll

Som Kvalitetsansvarig hos oss kommer du att ha en central och viktig roll i att driva vårt kvalitetsarbete framåt. Du kommer att samarbeta nära med alla våra avdelningar och fungera som den viktiga länken som hjälper dem att nå sina mål. Hos oss får du omväxlande arbetsdagar där du får använda din strukturerade sida och din förmåga att kommunicera med människor, både internt och externt.
Du blir spindeln i nätet som identifierar vilka områden vi ska fokusera på för att utvecklas, och du stöttar våra avdelningar i att nå de mål ni tillsammans definierar. I denna roll innebär inte kvalitetsarbetet att du fyller 100% av din arbetstid, utan du kommer även att hantera andra administrativa uppgifter, exempelvis personaladministration, för att avlasta företagsledningen.



Arbetsuppgifter
  • Kvalitetsarbete: Hantera avvikelser och driva förbättringsprocesser, löpande uppdatera dokumentation, och ansvara för ledningsgenomgångar.
  • Intern och extern kommunikation: Sköta rapportering och uppföljning internt samt hålla kontakt med kunder för att säkerställa att våra processer fungerar som de ska.
  • Revisioner: Genomföra interna och externa revisioner.
  • HR och administration: Rekrytering, personaladministration och andra uppgifter som avlastar företagsledningen.


Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att arbeta enligt ISO 9001-standarder.
  • Erfarenhet av förbättringsprocesser och arbete inom mindre företag där du fått en helhetsbild.
  • Erfarenhet av interna och externa revisioner.
  • Arbetslivserfarenhet inom likvärdigt område som kan vara relevant för tjänsten.
  • Teknisk kunskap är en fördel.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Stabil
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se