Hoppa till innehåll
Inter Terminals Sweden AB logotyp

IT-supporttekniker

Publiceringsdatum
07 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

IT-supporttekniker Göteborg

Har du ett par års erfarenhet av att jobba i en servicedesk/helpdesk inom IT? Är du en strukturerad och noggrann person som gillar problemlösning?

Vi erbjuder
Som IT-supporttekniker erbjuds du möjligheten att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation och lever efter våra värdeord tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet.

För oss kommer laget alltid först och vi hjälper varandra till framgång. Vi står mitt i en inspirerande resa mot förändring och som en oberoende leverantör av förstklassiga lager- och logistiktjänster, kommer Inter Terminals ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material.

Vad har Wictor Lindström, IT-specialist, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat inom IT i 13 år och sökte tjänsten på Inter Terminals då de verkar inom en bransch där jag ser möjlighet och frihet att lära mig och tillämpa mina kunskaper för att göra verklig skillnad. Jag har jobbat här i två år och trivs med de kontinuerliga digitaliserings- och hållbarhetsutmaningarna.

Stämningen i teamet är positiv med öppna dialoger. Alla är väldigt hjälpsamma och vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Det mest stimulerande med jobbet är friheten under ansvar och möjligheten att bidra till företagets framgångar genom nära samarbete med hela organisationen. De främsta fördelarna är bland annat de förmånliga arbetsvillkoren och den goda sammanhållningen med mina kollegor."

Arbetsuppgifter
Som IT-supporttekniker får du varierande arbetsuppgifter och involveras i både hård- och mjukvarurelaterade frågor. Detta innebär att dina dagar bjuder på intressanta utmaningar och att ingen dag är den andra lik. Du är stationerad på vårt huvudkontor i Göteborg men ansvarar för support och IT-infrastruktur både för vårt huvudkontor och våra fyra terminaler. 

Tillsammans med vår IT-specialist ser ni till att vi har en säker och fungerande IT-miljö och telefonilösning. I rollen har du möjlighet att ta stort ansvar och vi ser fram emot att du tar dig an rollen med en serviceinriktad inställning och glädje att hjälpa dina kollegor.  

  • Ge användarsupport och vara första kontaktperson för IT-ärenden via telefon, e-post och vårt system
  • Dokumentera supportärenden och deras lösningar för framtida referens och kunskapsdelning
  • Diagnostisera och lösa tekniska problem på användarnivå, inklusive hårdvarufel och programvaruproblem
  • Övervaka IT-infrastrukturen
  • Utföra felsökning och reparationsåtgärder för IT-enheter
  • Hantera användarbehörigheter i AD/Entra ID och SharePoint
  • Genomföra Onboarding / Offboarding enligt rutin

Din profil
Du är en lagspelare som är engagerad, pålitlig och ansvarstagande. Som en strukturerad och noggrann problemlösare har du ett brinnande intresse för teknik och en nyfikenhet att lära dig nya saker. Du är en god kommunikatör som kan samarbeta väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi värdesätter din drivkraft att lära dig nytt och din vilja att utvecklas.

  • Erfarenhet av att arbeta inom servicedesk/helpdesk inom IT
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar
  • Utmärkta problemlösningsförmågor och noggrannhet
  • Har du certifieringar inom IT-support och/eller erfarenhet av systemverktyg är det självklart meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster.

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup