Hoppa till innehåll
Göteborgs Universitet logotyp

SharePoint/C#-utvecklare - Göteborgs Universitet

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ta nästa steg i din utveckling som SharePoint-utvecklare och påverka framtiden på ett av Sveriges största universitet!

IT-enheten på Göteborgs Universitet planerar och genomför flera spännande utvecklingsprojekt där vi söker dig som utvecklare inom SharePoint och C# som vill bidra med idéer, perspektiv och engagemang - och riktigt bra kod!

Vi erbjuder dig
  • Att arbeta med nya tekniker och med ett modernt arbetssätt, där de lösningar du utvecklar bidrar till oss som arbetsplats, universitet och forskningsinstitut.
  • En variation i din vardag där du involveras i flera projekt med olika tekniker och verktyg, och breddar och fördjupar dina kunskaper.
Det här gör du hos oss

Som utvecklare är dina främsta uppgifter att vara involverad i design, utveckling och förvaltning av IT-enhetens samarbetsverktyg och medarbetarportal som används av alla anställda på universitet. Lösningarna bygger på SharePoint Online och Microsoft Azure. Vi använder React och TypeScript i frontend samt C# i backend. I Azure arbetar vi med Azure DevOps, Azure SQL Database, Functions, Logic Apps, Key vault och Power Automate. Rollen innebär många kontaktytor internt där du kommer att arbeta nära användarna.

Du erbjuds goda möjligheter att bredda dina kunskaper inom ett flertal av IT-enhetens områden inom systemutveckling, där miljön inkluderar olika plattformar, tekniker och verktyg. Vi har djup kompetens inom Openshift och arbetar även med tekniker såsom Spring, Java, Python, PHP, React med flera.

Ditt team och arbetsplats

Hos oss på Göteborgs universitet blir du en del av en inspirerande arbetsplats med nya perspektiv, kunskap och energi från 53 300 studenter och 6 500 medarbetare. Den centrala IT-enheten består av ca 150 kollegor inklusive konsulter uppdelat på flera sektioner där du tillhör sektionen IT-utveckling. Här blir du en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur, som delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra.

Göteborgs Universitet finns i City men kan också erbjuda delvis flexibel arbetsplats.

Vi arbetar med agila utvecklingsmetoder i nära samarbete med verksamheten och andra team inom IT-enheten. Vi arbetar aktivt med att införa självstyrande team.

Mer om dig

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha förmåga att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål och vara flexibel vid ändrade förutsättningar, i linje med agilt arbetssätt. Du kan själv se hur du bäst bidrar till teamets och verksamhetens mål och tar ansvar för arbetsuppgifter du tar på dig. Du strävar efter och tar eget ansvar för personlig utveckling.

Kvalifikationer:

För att lyckas i befattningen behöver du ha nedan kvalifikationer:
  • Eftergymnasial alternativt akademisk utbildning inom IT med inriktning mot programmering och utveckling eller annan utbildning i kombination med, för tjänsten, relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdigt.
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Vi söker dig med dokumenterad kvalificerad flerårig erfarenhet (ca 3 år) av arbete med utveckling i C# och SharePoint inom de senaste fem åren. Du har ca 2 års erfarenhet av SharePoint Online med SPFx, React, TypeScript och Azure (exempelvis Functions, Logic Apps, Key vault).
  • Du har erfarenhet av moderna databaser som exempelvis MS SQL och kunskap i Azure DevOps kring bygg- och releasepipelines (CI/CD).
Nedan är meriterande kvalifikationer för befattningen:
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder, arkitektur/systemdesign och krav- och testhantering.
  • Kunskap inom Microsoft 365 (exempelvis Power Automate, PowerShell), REST API:er samt Azure Git Repos och Gitflow
  • Erfarenhet av systemutveckling med inriktning på klientplattform och servermiljö. Då vi också har en bred utvecklingssektion så är det även meriterande med kompetens inom Open Shift, Kubernetes i kombination med Java eller Python.
Övrig information

Anställning

Anställningen är tillsvidare och heltid, 100%, med placering vid IT-enheten i centrala Göteborg. Din tjänstebenämning kommer att vara IT-utvecklare. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas. Universitet tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Hannäs, sektionschef IT-enheten, på 031-786 1475 eller johannes.hannas@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut. I denna rekrytering samarbetar Göteborgs Universitet med rekryteringsföretaget Ada Digital och din ansökan kan därför komma att registreras i så väl Göteborgs Universitets rekryteringssystem som Ada Digitals rekryteringssystem och sparas i 2 år. För mer information besök Göteborgs Universitet och Lediga jobb.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Göteborgs Universitet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med bredd och djup i såväl forskning som utbildning är vi ett av Sveriges mest populära universitet. Vi bidrar till ny kunskap för studenter inom våra åtta fakulteter, och har en engagerad administrativ verksamhet. Lärare, forskare, administrativ personal och studenter arbetar tillsammans för ett hållbart och inkluderande universitet.