Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Testintegratör till Saab!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Har du dessutom nyligen tagit examen från en mjukvarunära kandidat- eller civilingenjörsutbildning och vill jobba med test och integration. Då kan tjänsten som Junior Testintegratör på Saab vara något för dig! Välkommen in med din ansökan - urval sker löpande!

Om kundföretaget:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet

Om tjänsten:
Som Testintegratör kommer du bli en del av ett team på femton personer, bestående av juniora, såväl som seniora kollegor. I rollen som Testintegratör kommer du att ansvara för att planera, samordna och genomföra mjukvarutester samt integrera olika system, där du arbetar nära systemtekniksteamet för att definiera lämpliga tester för både befintliga och framtida funktioner i komplexa tekniska system. Du kommer att arbeta med både automatiserade och manuella tester, samt integration och datakommunikationsprotokoll. Några av dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Systemintegration, verifiering och validering.
  • Att definera ett gemensamt arbetsflöde för acceptanstest avseende verifiering och validering, både ur ett produkt- och projektperspektiv.
  • Planera och förbättra Saabs processer, aktiviteter och verksamheter kontinuerligt.
  • Ställa in riktlinjer för tester, både design och utförande, samt felsökning.
  • Delta i releaserecensioner och tillhandahålla utgivningsdokumentation som verifieringsmatriser och regressionsanalysrapporter.
Vi söker dig som:
  • Har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande mjukvarunära-utbildning.
  • Har ett genuint tekniskt intresse inom exempelvis systemteknik, kvalitet, test och verifikation
  • Har flertal hobbyprojekt inom mjukvara, nätverk eller liknande.
  • Har obehindrande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Utöver det kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är ansvarstagande, kommunikativ och gillar analytisk. För att trivas i rollen tror vi även att du är en nyfiken problemlösare med en god samarbetsförmåga.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningen tillkommer krav säkerhetsklassplacering vilket kan medföra krav på visst medborgarskap.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?