Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Testingenjör till världens gladaste konsultbolag!

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du färdigexaminerad eller tar examen till sommaren och vill bli en del av ett spännande konsultbolag som ständigt strävar efter personlig utveckling hos sina konsulter? Vi söker dig som vill raketstarta din karriär och vara en som tillåter dig att växa både tekniskt och personligt hos världens gladaste konsultbolag. Välkommen in med din ansökan!

Om rollen
Då vår kund är ett konsultbolag finns det möjlighet att testa på olika uppdrag beroende på vad man vill jobba inom. Just nu har de som störst behov en person som ska jobba mot fordonsindustrin i en roll där du kommer jobba med att överföra, felsöka och testa mjukvara i fordon. Du kommer inte jobba med djupgående kod, därav är detta fel uppdrag för dig som vill fokusera på kod. Detta är ett jättespännande första jobb för dig som är junior, vill jobba hands-on och en fin möjlighet till att få in en fot inom fordonsindustrin.

Vi söker dig som:
  • Har/snart har en färdig eftergymnasial utbildning (yrkeshögskola alternativt kandidatexamen) inom elektroteknik alternativt mekatronik.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vidare kommer det läggas stor vikt vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen och företaget ser vi att du är en motiverad, driven och nyfiken person som vill komma ut i arbetslivet och göra skillnad samt växa inom företaget. Du är en person som besitter ett stort tekniskt intresse och för denna roll behöver du tycka om att jobba hands-on.

Om kunden
Vår kund är ett snabbväxande konsultbolag som jobbar mot giganter runt om i Göteborg med vikt på fordonsindustrin. De sitter placerade i centrala Göteborg i modern och hemtrevliga lokaler. Det som gör att detta företag sticker ut från andra konsultbolag är att de ser varje individ och gör allt för att man ska växa i sin personliga utveckling. Vidare är detta ett företag med en en fantastisk sammanhållning och hittar på aktiviteter tillsammans såsom skidresor, kvällsaktiviteter eller varför inte vara en del av deras egna fotbollslag?

Om anställningen:
Detta är ett en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kundföretaget.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående. Om du tar examen i juni ska du kunna jobba deltid i maj
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Stina Högström, stina.hogstrom@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?