Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Mekatronikingenjör till Saab i Göteborg

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en kommunikativ person med intresse för att arbeta med komplexa produkter och mekaniskt utmanande problem? Vill du dessutom arbeta i en miljö präglad av personlig såväl som professionell utveckling och arbeta kundnära med att säkerställa produkternas funktionalitet och kvalitet? Då kan rollen som denna tjänst vara något för dig, sök redan idag!

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. SAAB ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM TJÄNSTEN:
Som Mekatronikingenjör kommer du att bli en del av ett team bestående av juniora såväl som seniora ingenjörer och arbeta med mekanskt utmanande problem. Arbetet kommer att fokusera på områden inom strukturmekanik, styrning samt miljötålighet kopplat till Saabs produkter. Detta för att dessa ska leva upp till de krav och förväntningar utifrån kravspecifikationer. Rollen även innebära kundkontakt på sikt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsexamen i maskinteknik, mekatronik eller motsvarande område.
  • Besitter goda kunskaper inom strukturmekanik och styrning.
  • Tycker att mekaniska utmaningar är spännande och har ett intresse av att arbeta hands on och i systemen.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
  • Har B-körkort.
För att trivas i den här rollen tror vi att du som person är strukturerad, duktig på att kommunicera och en lagspelare som gör ditt bästa för att bidra till gruppens prestation. Du kommer även bistå serviceaktiviteter hos vår kund därav ser vi även att du är flexibel och har lätt för relationsskapande. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta dig an nya och varierande arbetsuppgifter.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningen har vår kund krav på säkerhetsklassplacering vilket kan medföra krav på visst medborgarskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?