Hoppa till innehåll
Friday logotyp

El-konstruktör till Sitowise!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och ansvarstagande person med el-teknisk bakgrund som är redo för att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en el-konstruktör till Sitowise som trivs med en flexibel och variationsrik vardag. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Friday söker nu för Sitowise’s räkning en El-konstruktör till deras team i Göteborg. I rollen kommer du att producera ritningar i AutoCad, huvudledningsscheman och elscheman. Du kommer även göra enklare beräkningar samt ta fram olika el-tekniska dokument för att driva projektet framåt. Du utför egna kvalitetskontroller och ser över ditt arbete, där du dessutom justerar det baserat på återkoppling för att det ska nå sin fulla potential. Sitowise erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom ditt yrkesområde.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom elektronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har arbetat något år inom elektronik.
  • Har kunskap inom AutoCad och/eller revit.
  • Är flytande i både svenska och engelska, då båda språken kommuniceras internt såväl som externt.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskap inom programvaran MagiCAD.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är kommunikativ och drivande. Du räds inte av nya utmaningar och är initiativtagande som person. Du är duktig på att samarbeta med andra och är även strukturerad, analytisk och noggrann i ditt arbetssätt.

Om kundföretaget:
Sitowise utgörs av experter i världsklass och tillsammans använder vi vår gemensamma kunskap inom byggnader, samhällsbyggnad och digitala tjänster för att hjälpa Sverige att bygga ett mer hållbart samhälle på ett klokt sätt. När våra team av ingenjörer, utvecklare och andra talanger slår ihop sina kloka huvuden skapar de nya, oväntade och djärva lösningar för att lösa våra kunders och uppdragsgivares utmaningar.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kund efter 6 månader.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansansvarig: Bianca Lord
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Viser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?