Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare DVH till Kungsbacka / södra Göteborg

Välkommen till Region Väst och ett gäng vinnarskallar som ser fram emot att få börja jobba med just dig. Vi söker nu en affärsorienterad säljare / distriktschef som kan skapa lönsam tillväxt inom distriktet, som innefattar större delen av Halland samt delar av Göteborg.

Vi erbjuder
Som säljare hos Orkla blir du en del av ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Här får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och en av Nordens största livsmedelskoncerner, Orkla Foods Sverige AB.

Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning.  

Vad har Lennart Johansson, regional försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Som anställd på Orkla får man möjlighet att jobba med älskade klassiska varumärken på den svenska marknaden, men också chans till personlig utveckling. Vi söker nu en ödmjuk, självgående, ansvarstagande, lagspelare till vårt team"

Läs mer om vad Lennart har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/orkla-foods/trestad

Arbetsuppgifter
Som säljare arbetar du med kylslagen Kolonial, Fryst, Kylt och Mejeri. Du ansvarar för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas i distriktets ca. 25 besöksbutiker. Varje dag arbetar du på ett ansvarsfullt, hållbart och lönsamt sätt utifrån målet att vara våra kunders bästa samarbetspartner. Detta gör du bland annat genom att löpande skapa och genomföra affärsträffar. Du ansvarar även för att exponera kampanjvaror utanför ordinarie hylla, skylta upp aktuella Trade Marketing kampanjer och att sälja in lokala och centrala Orkla Foods kampanjer.

Med hjälp av butiksstatistik, Nielsen Data samt POS-data, utvecklar och optimerar du kundernas försäljning och lönsamhet. I rollen som säljare ingår även att genomföra ombyggnationer av hyllor samt kyl- och frysdiskar i butik samt säkerställa distribution i linje med företagets målsättningar.

Vi söker dig som:

  • Lever och brinner för försäljning och dagliga kundmöten
  • Har ett stort intresse för mat och dryck
  • Är engagerad och lyhörd med rätt inställning och eget driv
  • Är målmedveten och resultatinriktad
  • Har god förmåga att kommunicera och skapa långsiktiga affärsrelationer
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga
  • Är en initiativrik, inspirerande och självgående vinnarskalle
  • Har god ekonomisk och analytisk förmåga
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team

Är du idag etablerad inom försäljning med kunskap från dagligvaruhandeln är det starkt meriterande. Men viktigast är ditt driv, din personlighet och målmedvetenhet.

Lämplig bostadsort är Kungsbacka / Göteborg med omnejd.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Orkla Foods Sverige
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.

Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Orkla Foods AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup