Hoppa till innehåll
EB Road Cargo logotyp

EB Road Cargo söker fler CE-chaufförer

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
EB Road Cargo söker fler CE-chaufförer
Med fler kunduppdrag behöver vi förstärkning till vårt team i Göteborg.
Vårt behov är nu två dragbilschaufförer med CE kort. Behörighet för ADR Tank är meriterande men ej krav då vi utbildar vid behov.
Om tjänsterna
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid under dagtid med utgång från vårt kontor i Hisingskärra. Körningar är i huvudsak chassi transporter med container eller tankcontainers men även andra trailerkörningar förekommer.
EB Road Cargo är ett av Sveriges större privatägda åkerier. Vi har kontor på 12 platser runt om i Sverige. Med ca 450 anställda förfogar företaget över ca 400 fordon.

Vi värdesätter ett trevligt sätt, naturlig känsla för kvalité, lojalitet och samarbetsförmåga. Som chaufför hos oss kommer du bl.a. att transportera högvärdigt gods vilket innebär att vi kommer att hämta utdrag från belastningsregistret innan anställning. Att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Vi tar gärna emot kvinnliga sökande. Vi tror också att du är bosatt inom pendlingsavstånd från Göteborg.

Givetvis är ordning och reda med avtalsenliga löner en självklarhet för oss.

Välkommen till oss!
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan så hör vi oss! Sitter du på mobilen utan tillgång till CV eller personligt brev? Det kan du skicka in till oss i efterhand.

Om du har några frågor om tjänsterna får du gärna höra av dig till Bo Hermansson på telefon 010-60 40 637 eller till bo.hermansson@ebroadcargo.se
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.ebroadcargo.se
EB Road Cargo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Våra tolv egna åkerikontor ger tillsammans med våra nära samarbetspartners ett rikstäckande nätverk.