Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi lagermedarbetare till Göteborg!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en professionell och kommunikativ person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu lagerarbetare till en automatiserad däckleverantör i Göteborg. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med lagerhantering, logistik och kvalitetssäkring. Mer specifikt innebär det att du kommer att arbeta med orderplock med truck och flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Utöver det kommer du även att genomföra besiktningar av varor innan leverans, säkerställa och optimera lagernivåer och genomföra kvalitetssäkringar inom produktion. Tjänsten är på heltid under dagtid.

Vem söker vi?

Till rollen som lagerarbetare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och driven person med hög samarbetsförmåga som motiveras av att få lära dig nya saker och att få bli en viktig medlem i teamet.

Krav:
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Har kört motviktstruck i tidigare arbete
Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.