Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Senior Speditör inom flyg till EDS Logistics // Göteborg

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniella Ravan
Telefon
Ansök nu
Har du en stark drivkraft att nå nya mål och att bygga långsiktiga kundrelationer? Välkommen till en spännande roll hos en av logistikbranschens främsta aktörer! Hos oss väntar en utvecklande arbetsmiljö med internationell närvaro och möjligheten att sätta ditt avtryck på en snabbväxande logistikkoncern!

Om din nya roll:
Till vårt centrala kontor i Vasastan söker vi nu dig som vill bli en del av vårt gäng på EDS. EDS är ett tillväxtbolag och en del av SPOC Logistics Group AB tillsammans med systerbolaget Sendify. Tillsammans är vi en spännande aktör på marknaden med ett starkt fokus på digitalisering. Som senior speditör för vår flyg-och sjöavdelning blir din uppgift att ansvara för hela transportprocessen för att säkerställa smidiga leveranser och lösa eventuella logistikproblem. Detta genom att bland annat hantera dokumentation och tullklarering för internationella transporter, sköta kommunikationen med våra leverantörer och stötta teamet för att se till att det dagliga arbetet flyter på inom avdelningen. Dessutom kommer du att identifiera nya affärsmöjligheter och forma vägen framåt för teamet och våra processer på resans gång.

Vad vi erbjuder dig:
  • En spännande och utmanande arbetsmiljö där du får utvecklas och sätta ditt avtryck på resan framåt för vår expansiva logistikgrupp där både EDS och Sendify ingår
  • Ett brett utbud av kurser och utbildningar som stöttar din professionella utveckling
  • Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme
  • Härliga, drivna och sociala kollegor som trivs i varandras sällskap, såväl under intensiva arbetsdagar som under afterwork- och teamaktiviteter
Det här har du med dig:
  • Några års erfarenhet inom flygspedition
  • Ett nätverk av leverantörer
  • Omfattande kunskaper inom Air Export, NFO och IATA DGR
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av merförsäljning
Om oss:
Vi grundades 2011 med ambitionen att vara det självklara valet när det kommer till innovativa, skräddarsydda logistiklösningar av högsta kvalitet. 2017 grundades vårt systerbolag Sendify som idag, tillsammans med EDS, tillhör SPOC Logistics Group AB. Tillsammans är vi en spännande utmanare i logistikbranschen, både på den svenska marknaden som den internationella. Två gånger har vi blivit nominerade av DI Gasell som ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Idag har vår koncern en omsättning på 500 MSEK och vårt bolag består av ett team på 12 medarbetare som arbetar med några av de största företagen inom den svenska tillverkningsindustrin. Vill du bli en del av EDS? Skicka in din ansökan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren