Hoppa till innehåll
Adient Sweden AB logotyp

Vi söker sommarjobbare till Adient i Göteborg!

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill sommarjobba på Adient i Torslanda!

På Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten.

Du kommer att ingå i ett team och det är viktigt att i jobbet hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid. Arbetet är på line och du kommer att montera bilsäten till Volvo. Vi på Lernia erbjuder en stor möjlighet att utvecklas inom industrin.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning och engagemang. Vi söker dig som är noggrann och en samarbetsvillig person som inte har något emot att jobba med ensidiga arbetsuppgifter.

Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för att uppnå bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att du kan ta åt dig instruktioner och feedback.

Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats!

Vad vi erbjuder dig

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar hos vår kund. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Så här beskriver våra nuvarande konsulter jobbet via Lernia:
 • Bra kollegor, gemenskap och sammanhållning
 • Varierande arbetsuppgifter och kreativt arbete
 • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
 • Bra lagledare och chefer
 • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning (om man anstränger sig)
 • Bra balans med fritiden
Vi anställer till följande skift: 2-skift. Arbetstiderna på 2-skift är 06:30-14.48 och 14.48-23.54.

Du ska kunna jobba heltid v.26-28 samt v. 32-33

Vi ser gärna att du kan arbeta extra fram till sommarperioden.

För att bli aktuell för jobbet som operatör måste nedanstående krav uppfyllas:
 • Godkänt i följande gymnasieämnen: matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5
 • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
 • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Meriterande:
 • Industriteknisk utbildning eller arbetserfarenhet från industrin
 • B-körkort
Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker!

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra en personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan därefter.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta talentacquisition@lernia.se
Adient Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.