Hoppa till innehåll
Volvo Cars AB logotyp

Studenter till flexpoolen | Volvo Cars CDC | Göteborg

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker Volvo Cars Central Distribution Center studenter som vill ingå i Flexpoolen!

Kort om uppdraget
  • Typ av anställning: direktrekrytering via Volvo (visstid studerande)
  • Arbetstider: dagtid mån-fre kl. 06:30-15:12 (heltid under v.26-v.33, sedan kommer man att ingå i flexpoolen efter sommaren)
  • Plats: Volvo Cars Central Distribution Center - Torslanda, Göteborg
Det handlar inte om bilar. Det handlar om människor.

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar.

Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.

Vad erbjuder vi inom Central Distribution Center?

Som medarbetare i flexpoolen på Volvo Cars arbetar du extra utöver dina studier på vårt reservdelslager. Central Distribution Center är en avdelning inom Volvo Cars som ansvarar för distribution av volvodelar, service och reparationsmetoder till hela världen. Det är ett stort lager i Göteborg, Torslanda med 1 200 anställda. Ambitionen är att vara den bästa leverantören till Volvos återförsäljare och kunder. Du erbjuds en spännande och trivsam arbetsmiljö. Det jobb vi gör inom Central Distribution Center är en viktig del i serviceupplevelsen och därmed avgörande för att kunden skall bli så nöjd som möjligt.

Vad kommer du att utföra ?

Som medarbetare i flexpoolen täcker du upp när någon i det team du tillhör är ledig. I dagsläget finns enbart behov under dagskiftet (mån-fre 06:30-15:12).

Anställningen innebär att du blir inringd när behov finns inom ditt team, behovet kan variera över tid.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av godsmottagning, truckkörning, terminalarbete samt plockning och packning till de olika marknaderna inom Volvo Car Groups. Även arbetsuppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Rekryteringen sker löpande och starten kommer vara innan sommaren!

Du och dina färdigheter

Vi söker dig som studerar på heltid, har ett gott ordningssinne och som kan arbeta under ett högt tempo. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med arbete i grupp. Ett målinriktat, serviceinriktat och kundfokuserat tänk är avgörande för att lyckas i rollen. Du är också lyhörd, engagerad och tar ansvar för att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt bemötande gentemot din omgivning.

För att ingå i flexpoolen behöver du uppfylla följande:
  • Du behöver vara minst 18 år
  • Inneha B-körkort
  • Pågående heltidsstudier med minst ett år kvar
  • Kunna arbeta dagskift: mån-fre 06:30-15:12) (heltid under v .26-v.33)
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kunna gå en truckutbildning under en helg i maj månad (gratis!)
Truckkort (TYA, TLP10) är meriterande, men inte ett krav.

OBS! Denna tjänst inkluderar sommarjobb. För att vara aktuell måste man kunna jobba minst 7 veckor sammanhängande på heltid under industrisemestern (v.26-v.33).

Nyfiken på att veta mer och ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan, senast den 14 maj 2024.

Bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan och glöm ej att ladda upp ett giltigt studieintyg och betyg. Om något av dessa dokument saknas kommer vi inte att gå vidare med din ansökan.

Urval sker löpande och du kommer att få svar på din ansökan så snart vi har behandlat den.

Vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till talentacquisition@lernia.se

Forma framtiden med oss!


Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet från syd till norr på ca 100 orter. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Volvo Cars AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.