Hoppa till innehåll
Adient Sweden AB logotyp

Fordonsmontör till Adient på heltid!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vad kommer du göra?

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund.

Passar du in i profilen?
  • Det viktigaste är din inställning och engagemang.
  • Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer.
  • Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.
För att bli aktuell för jobbet som montör måste nedanstående krav uppfyllas, visas inte dessa krav upp i din ansökan kommer du automatiskt strykas från processen.
  • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller validerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Teoriprov och praktiskt utbildning:

OBS! För att kunna arbeta som montör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. Under utbildningen genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen.

Vad vi erbjuder dig:

Vi anställer till följande skift: 2-skift ( varannan vecka dag/kväll) . Arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54
  • Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.
Hur du söker:

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!
Adient Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.