Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Som montör hos oss kommer du att arbeta både enskilt och tillsammans i par med montage och service av garageportar, industriportar och grindautomatiker.

Västsvenska Port & Entré erbjuder sina kunder flexibla lösningar av högsta kvalitet vilket också ställer krav på personalens noggrannhet och förmåga att se lösningar.

Din profil

Vi söker dig som är van att arbeta praktiskt och har ett gott sinne för kvalitet och noggrannhet.

Vi arbetar utomhus årets runt vilket du behöver vara bekväm med. Du är en flexibel person som lätt anpassar dig till arbetsuppgifter av varierande slag. Ditt driv och engagemang gör att du arbetar bra både i grupp och självständigt. Som person inser du vikten av hög servicegrad då kundkontakt är en stor del av ditt arbete.

För att trivas i rollen som garageportsmontör är du social och har god samarbets och kommunikationsförmåga. Du gillar att ta egna initiativ och är trygg och beslutsmässig i din arbetsroll. Att du bor i
Göteborg eller i närheten är en fördel då jour förekommer.

Liknande arbetslivserfarenheter från tidigare arbetsplatser ser vi som ett stort plus.

Det är meriterande om du har utbildning inom el, snickeri eller har bakgrund inom teknik.

Varmt välkommen redan idag med din ansökan då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöks datumet i annonsen.
Västsvenska Port & Entré AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västsvenska Port & Entré är ett av Västsveriges största garageportsföretag. Vi är ett stabilt företag och har funnits sedan 1989.

Vi strävar efter att vara kundens förstaval när det gäller försäljning, montage och service av garageportar. Våra kunder är privatpersoner, föreningar/samfälligheter och andra företag. Vi har välutbildad personal och en bredd i vårt sortiment som gör att vi alltid möter kundens behov. Vårt sortiment består av garageportar, olika typer av industriportar, grindautomatiker samt ytterdörrar.