Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare/lagerarbetare sökes för sommarjobb!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vi söker dig som studerar på heltid och är intresserad av sommaruppdrag! Du har gärna någon tidigare erfarenhet av lager- eller industriarbete och det är meriterande om du har truckkort A1-A4, B1-B4. Du kan komma att arbeta med diverse arbetsuppgifter som produktion, lager och truckkörning samt andra arbetsuppgifter som kan förekomma hos Adeccos kunder i Göteborg. Arbetet förekommer både enskilt och i team och varierande arbetstider beroende på hos vilken kund uppdraget är. vi vill därför att du ska kunna vara flexibel i både arbetsuppgifter och att arbeta dagtid, kväll, skift samt att du ska vara tillgänglig för arbete hela sommaren. Det finns även goda möjligheter till extraarbete vid sidan av dina studier till hösten.

I din roll kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Truckkörning
Orderplock
Paketering
Lossning och lastning
Montering
Produktion
Tjänsten är ett kommande konsultuppdrag där urval sker löpande utefter behov och du får en anställning i Adecco Student.

Om dig

Vi söker dig som studerar på heltid. Du har gärna truckkort A1-4, B1-4 enligt TLP10 med god vana av att köra truck och ett stort intresse för att arbeta inom lager och industri. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil samt truckbehörighet B5-B6. Utöver detta ser vi att du är flexibel, kvalitetsmedveten, och noggrann. Våra arbeten är relativt fysiska och kräver högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbeten.

Vidare ser vi att du är prestigelös och kan vara flexibel i arbetstider

Viktigt för tjänsten är:

Du studerar på heltid.
Du finns tillgänglig för arbete hela sommaren
Truckkort 1-4, B1-4 enligt TLP10
Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
Prestigelös och flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Assarsson Maja.assarsson@adecco.com
Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.