Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som lagerarbetare till vår kund Kappahl

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, till exempel studier eller ett annat jobb, och känner att du vill jobba extra på ett lager? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi drivna och engagerade lagermedarbetare till vår kund Kappahl i Mölndal, Göteborg. För detta uppdrag anställs du hos oss på StudentConsulting men arbetar som uthyrd konsult till Kappahl.

Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats med högt engagemang och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt! Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av orderplock, packning av onlinebeställningar och godsmottagning. Har du truckkort kan även truckkörning vara en del av arbetet. Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig.

Övrigt information:
- Tjänsten är på deltid och arbetstiderna kan variera mellan dag och kväll, och för att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du ska kunna jobba 2-3 pass i veckan.
- Start sker omgående.
- Kappahl erbjuder en gedigen onboarding där du handleds av en fadder.
- Tjänsten kräver att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, och detta behöver du kunna intyga under rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Du är tävlingsinriktad och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

För att trivas i rollen som konsult bör du vara vara flexibel när det kommer till arbetstider då behovet hos vår kund kan variera stort från vecka till vecka. Vi vill dock att du ska vilja jobba mycket och du är en person som sällan har problem att tacka ja till pass med kort varsel.

Vi vill vidare att du:
- Har god fysik
- Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
- Har studier eller jobb på minst 50 %
- Har du truckkort är detta meriterande

I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.

Platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Kappahl finns till för att hylla mångfald i vardagen. Kappahl vill bredda definitionen av mångfald till att omfatta många olika sätt att leva livet - ge människor möjlighet att vara sanna mot sig själva vid varje given tidpunkt.

Sedan Kappahl grundades 1953 i Göteborg har de vuxit till en av Nordens ledande modekedjor med cirka 360 Kappahl- och Newbie-butiker i sex länder och online på mer än 20 marknader i Europa. Kappahls affärsidé är att erbjuda prisvärt och ansvarsfullt mode på ett enkelt och inspirerande sätt.

Kappahls team består av cirka 4 000 medarbetare på 400 arbetsplatser i nio länder med den gemensamma motivationen att erbjuda mode som passar livet till en mängd olika människor och livsstilar. Ett ansvarsfullt mode som känns rätt, för människor och för världen vi lever i. Idag är 80% av våra produkter tillverkade av mer hållbara material. Målet är att 100% ska bestå av mer hållbara material år 2025.

Sökord: Lager, Terminal, Orderplock, Extrajobb, Student

Sökord: Lager, Terminal, Orderplock, Extrajobb, Student
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com