Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vill du utveckla banbrytande lösningar i en datadriven framtid?

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en utåtriktad konsult som genom kreativitet och innovation kontinuerligt förbättrar våra erbjudanden. Den idealiska kandidaten har en känsla för att lösa komplexa problem, utveckla nya lösningar som inte bara möter, utan även överträffar våra kunders förväntningar. Ditt engagemang och dina insikter kommer att vara avgörande för att kontinuerligt locka och behålla kunder, och därmed säkerställa att de ständigt vill investera i din expertis.Om tjänsten

I en värld där digital transformation accelererar är data inte bara en resurs - det är fundamentet som moderna affärer byggs på. Utan högkvalitativ data finns det inga framgångsrika AI-algoritmer, ingen effektiv e-handel och inga insiktsfulla affärsstrategier. I framtiden kommer datakvalitet att vara avgörande för framgång och hos oss står datadriven innovation i centrum.

Vi på Fiwe arbetar bland annat med områden som PIM och MDM för att säkerställa att våra kunders data är av högsta kvalitet. Våra integrationslösningar förstärker samtidigt varje beröringspunkt - från e-handel och webbplattformar till avancerade sökfunktioner samt vår unika domän ’Guided Selling’.

Vår vision är att genom datadrivenhet inte bara följa utvecklingen utan att forma den. Bli en del av vår resa och sätt din prägel på framtiden!

Hos oss får du möjligheten att arbeta med omfattande och avancerade lösningar inom ledande områden för datadriven handel som MDM, PIM och e-handel. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av programmering i Java och PHP, samt nödvändiga kunskaper i SQL-databaser. Vår ambition är att ständigt ligga i framkant, och vi involverar oss i spännande, innovativa tekniker inom AI, CI/CD samt containerbaserade lösningar med Docker och Kubernetes. Om du är en teknikentusiast med ett stort mått av social kompetens som trivs i en miljö där utveckling står i centrum är du rätt person för oss.

Du kommer arbeta med våra kunder i olika konstellationer, team och projekt vilket kan innebära arbete ute hos kund vid tillfälle, men majoriteten av tiden arbetar du utifrån vårt kontor. Våra projekt är av långsiktig karaktär där vi arbetar med kvalité och skärpa i varje moment.

Som en del av vårt team erbjuds du:

 • Spännande arbetsuppgifter som inte bara breddar din befintliga kompetens utan möjliggör en personlig utveckling i roller med ett stort mått av eget ansvar
 • Ständig kompetensutveckling i en kreativ miljö där du arbetar nära kollegor i liknande roller
 • En inspirerande arbetsmiljö i våra trevliga och ljusa kontor belägna på Mölndalsvägen
 • Exklusiva tekniska verktyg som vår egen Stack Overflow-instans för kunskapsdelning, tillgång till modern AI-teknologi inklusive Co-pilot och vår interna AI-kompis Chatty, samt vår unika talande björn Chucky
 • Avancerad kunskapsanalys med Skills Base för att kontinuerligt utveckla dina färdigheter, samt tillgång till en omfattande digital kurskatalog från LinkedIn Learning
 • Regelbundna brainstormingsessioner, hackatons och utvecklarforum där du kan dela med dig av- och ta del av kunskap från dina kollegor
 • Ett välstrukturerat onboarding-program med en personlig mentor för att säkerställa en framgångsrik start hos oss


Kvalifikationer
 • Har en högskoleutbildning eller motsvarande inom IT
 • Har kunskaper i JAVA och PHP
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då dokumentation och kontakter internt såväl som externt sker på dessa språk

Som vår ideala kandidat tror vi att. du har du följande personliga egenskaper:

 • En kreativ problemlösare som aktivt söker information, ger konstruktiv feedback och presenterar innovativa lösningar för att säkerställa optimala resultat.
 • En lagspelare som naturligt samarbetar med kollegor, delar med sig av sina erfarenheter och dra nytta av andras kunskaper för att stärka teamets övergripande prestation.
 • Strukturerad och effektiv, med en förmåga att prioritera och planera ditt arbete för att effektivt driva projekt framåt.
 • En entusiastisk utforskare som brinner för att dyka in i nya utmaningar, testa ny teknik och anamma nya arbetsmetoder.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Fiwe's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs mer om varför vi arbetar med rekryteringstester här.

Rekryteringsprocessen

 • Steg 1: Tester via vår samarbetspartner Assessio
 • Steg 2: Telefonavstämning med Academic Work
 • Steg 3: Intervju med Academic Work
 • Steg 4: Intervju 1 med Fiwe
 • Steg 5: Intervju 2 med Fiwe
 • Steg 6: Referenstagning via Academic Work
 • Steg 7: Avtalsskrivning
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se