Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Serviceingenjör/tekniker till ledande fordonskund

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du är en praktisk lagd person med intresse för kemi och vattenbranschen kan detta jobb vara för dig! Vi söker personen med grundläggande tekniska kunskaper samt erfarenhet av praktiskt arbete för ett vikariat på ca 1 års tid.



Om tjänsten

Nalco Water har kontor i Stockholm men du som anställd konsult kommer att arbeta ute hos deras storkunder i Göteborgsområdet, inom svensk världsledande fordonsindustri. Jobbet innebär att åka ut till kundens lokaler för att serva deras applikationer, planera och strukturera upp ditt schema på egen hand, leverera service till en av Nalcos viktigaste kunder samt driva på dem ändringar och anpassningar som behövs där och då. Du kommer att befinna dig i en industrimiljö där du kommer ta mycket vattenprover, analysera dem och agera utifrån resultaten.

Tjänsten är ett vikariat som kommer att vara i ca 1 års tid, förutsatt att allting funkar bra och behov fortsatt finns hos Nalco finns det goda utvecklingsmöjligheter även efter denna tid. För att klara av jobbet är det viktigt att du delvis är intresserad av kemibranschen och är nyfiken på att lära dig mer. Det krävs också en strukturerad och initiativtagande person då arbetsuppgifterna skiljer sig mycket och du behöver anpassa dig utifrån situationer som uppstår på plats hos kund.



Arbetsuppgifter
  • Ta mätningar på vatten samt ta beslut på resultaten vid behov
  • Analysera och arbeta med proven i labbmiljö
  • Leverera service ute till slutkunden
  • Dokumentera och skriva rapporter av arbetet


Kvalifikationer
  • Har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning
  • Har arbetslivserfarenhet av ett praktiskt jobb
  • Har B-körkort och bil
  • Har obehindrade kunskaper i svenska, i både tal som skrift
  • Har intresse för kemi, labb och analys

Det är meriterande om du har

  • Om du har studerat kemi
  • Om du har erfarenhet av att arbeta i labbmiljö eller liknande industri

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Kommunikativ
Initiativtagande
Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se