Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Labbingenjör till bolag i Göteborg!

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ta chansen att arbeta med elektriska komponenter inom materialanalys i en dynamisk arbetsmiljö präglad av banbrytande forskning och avancerad teknik. Bli en del av ett engagerat team av experter, med stora möjligheter att påverka och utvecklas inom materialteknik. Du ges frihet under ansvar och har möjlighet att själv styra över ditt arbete, med stöttning av mer erfarna kollegor. Ta chansen till detta karriärkliv!



Om tjänsten

Du kommer att bli en del av ett litet men dynamiskt team bestående av fem medarbetare, alla med en stark forskningsbakgrund och teknisk kompetens. De arbetar nära tillsammans för att lösa komplexa tekniska utmaningar och delar en passion för innovation och precision.

I din roll som labbingenjör kommer du att arbeta både självständigt och i samarbete med teamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att preparera och analysera prover, utföra strålningsanalyser, samt använda avancerad analysutrustning för att säkerställa kvalitet och prestanda hos elektroniska komponenter. Du kommer också att tolka tekniska dokument och verifiera att deras komponenter och material uppfyller specifikationerna. Här har du möjlighet att utvecklas i en kreativ och tekniskt avancerad miljö, där din insats är avgörande för teamets framgång.

Du erbjuds

  • En dynamisk arbetsmiljö där du får arbeta med banbrytande forskning och avancerad teknik
  • En plats i ett engagerat team av experter där du har möjlighet att påverka och utvecklas.
  • Frihet under ansvar med möjlighet att själv styra över ditt arbete.


Arbetsuppgifter
  • Preparera och analysera prover för att undersöka materialens mekaniska och fysikaliska egenskaper
  • Utföra analyser för att säkerställa att elektroniska komponenter uppfyller våra höga kvalitetskrav
  • Använda avancerad analysutrustning för att garantera materialens och komponenternas funktion och säkerhet
  • Tolka tekniska dokument och verifiera att våra komponenter och material uppfyller specifikationerna


Kvalifikationer
  • Har en civilingenjörsexamen inom elektronik eller motsvarande erfarenhet som labbtekniker
  • Är en självständig problemlösare som vågar ta egna beslut men också ställer frågor när det behövs
  • Tar ansvar för ditt eget lärande och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde
  • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då dessa språk används dagligen

Det är meriterande om du:

  • Har kunskaper inom elektronik, materialfysik och strålningsanalyser

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
  • Energisk
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se