Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Administratör på deltid till Västvarv Förvaltning AB

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom administration och samtidigt få möjlighet att utveckla dina färdigheter. Vi söker nu en driven och orädd person på deltid för start omgående.



Om tjänsten

Västvarv Förvaltning AB söker en engagerad och noggrann administratör på deltid, cirka 20 timmar per vecka. Här erbjuds ett flexibelt arbetsschema där du själv kan styra dina arbetsdagar och tider till viss del, med förmiddagspass på vardagar som önskvärt.

Som administratör hos Västvarv Förvaltning AB kommer du att vara en central del av teamet och arbeta med varierande administrativa uppgifter. Du kommer att vara första kontaktpunkt för kunder och ha en viktig roll i att säkerställa att verksamheten flyter på smidigt.

Arbetsplatsen

Västvarv Förvaltning AB är ett väletablerat företag i Göteborgsregionen som hyr ut båtplatser på fyra olika varv: Killingsholmens Varv, Ängholmens Varv, Varvet i Sjöhed samt Amhults Marina. Tillsammans utgör dessa varv samlingsnamnet Västvarv, där de erbjuder över 400 båtplatser och 700 båtuppläggningsplatser, både inomhus och utomhus. Verksamheten är präglad av ett stort intresse för båtliv och en stark servicekultur.



Arbetsuppgifter
  • Hantering av inkommande och utgående e-post.
  • Bemanning av telefonväxel och hantering av kundärenden.
  • Avtalshantering för både nya och befintliga kunder.
  • Optimering och administration av båtplatser.
  • Ge support och service till kunder för att säkerställa deras nöjdhet.


Kvalifikationer
  • Studerar en eftergymnasial utbildning samt har minst ett år kvar av studierna alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
  • Tillgänglig för arbete cirka 20 timmar per vecka.
  • God datorvana och erfarenhet av administrativa system.

Meriterande

  • Innehar B-körkort.
  • Kunskap och intresse för båtar och båtliv.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
* Strukturerad
* Självgående
* Anpassningsbar och relationsskapande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se