Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Omexom

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren projektledare som trivs med att ta ansvar och driva projekt framåt? Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar i en miljö där dina initiativ och din samarbetsförmåga värderas högt? Vi söker dig som vill arbeta i ett nytt affärsområde inom en stor koncern, där du kombinerar fördelarna av stabilitet med en snabbrörlig dynamik.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Omexom.

Om företaget

Omexom är en ledande aktör inom energisektorn med fokus på framtidens energilösningar. De är en del av VINCI Energies, ett av sex affärområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Omexom söker nu en projektledare till ett av deras nyaste affärsområden, Renewable Energies, i Göteborg. Där skulle du bli en del av ett sammansvetsat team om tre personer och tillsammans arbetar ni mot framtidens energilösningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att projektleda och driva projekt framåt samtidigt som du arbetar nära projektorganisationen. Du samordnar tidsplaner och kontakter mellan beställare, underentreprenörer samt leverantörer och stort fokus ligger vid att bygga kontakter både internt och externt. Därtill sköter du inköp av material, ansvarar för säkerheten ute på site samt förvaltning av både befintliga och nya kunder. Resor är en naturlig del av tjänsten där övernattningar förekommer. Du kommer att tillhöra ett nytt affärsområde inom en stor koncern. Detta innebär att du får tryggheten och resurserna från en etablerad organisation samtidigt som du arbetar i ett snabbrörligt team som präglas av entreprenörsanda och dynamik - nästan som i en start-up.

* Projektleda och driva projekt framåt inom förnybar energi
* Samordna tidsplaner och kontakter mellan beställare, underentreprenörer och leverantörer
* Sköta inköp av material och ansvara för säkerheten ute på siterna
* Snabbrörligt team som präglas av entreprenörsanda och dynamik

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis inom automation, el eller annan teknisk civilingenjörsutbildning
* Erfarenhet av rollen som projektledare och verksam inom teknisk bransch, gärna inom elkraft eller energisektorn
* Goda kunskaper i projektmetodik
* Flytande i engelska och svenska, tal och skrift
* Körkort B

För att trivas i rollen som projektledare hos Omexom är du en lagspelare med god samarbetsförmåga, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du har utmärkta kommunikations- och ledaregenskaper, vilket gör att du effektivt kan leda projektteam och kommunicera med olika intressenter. Därtill har du förmågan och trivs i en självgående roll där du ansvarar för att driva projektet hela vägen fram. Vidare trivs du i ett snabbrörligt team som präglas av entreprenörsanda och dynamik. Denna kombination ger dig möjligheten att vara med och forma framtidens energilösningar i en miljö som är både stabil och innovativ.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, EA Rosengrensgata 28 B
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.