Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Utesäljare till Forbo Movement Systems

Forbo Movement Systems är världsledande inom högkvalitativa transportband och processband. De är inte alltid synliga, men ändå finns de nästan alltid där bakom scenen.

Nu söker vi en engagerad och driven säljare för att utveckla befintliga kunder och hitta nya inom industrisektorn. Distriktet omfattar stora delar av landet med tyngdpunkt på södra halvan av Sverige., och du kommer att sälja vårt omfattande produktsortiment, inklusive högkvalitativa transportband och processband. 

Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du frihet under ansvar där du kommer att sälja högkvalitativa och världsledande produkter. Vi är ett stabilt och välmående företag som värnar om en trevlig företagskultur som präglas av en stark teamanda och kamratskap. Som stöd i din roll finns teknisk support, service, säljsupport och övriga medarbetare. Du får marknadsmässiga mycket bra villkor, bonusmöjlighet, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb. 

Vad en av våra utesäljare har att säga om tjänsten och företaget

"Jag kommer från ett stort svenskt industriföretag här i Göteborg. Det som lockade mig till Forbo Siegling Sverige var möjligheten att arbeta på ett mindre bolag men med samma typ av kunder. Det mest stimulerande med jobbet är variationen på kunderna. Jag får jobba med många spännande kunder och stöter ständigt på nya utmaningar. "

Om tjänsten
I rollen som säljare kommer du att ansvara för att utveckla befintliga kunder samt hitta nya affärsmöjligheter inom stora delar av landet, med särskilt fokus på Storgöteborg. Du kommer att sälja hela vårt produktsortiment och erbjuda servicelösningar. Våra kunder finns inom produktion, handel och service där våra produkter ofta är oersättliga systemkomponenter. Arbetsplatsen är huvudsakligen på vårt kontor i Kållered. Tjänsten innebär cirka 50-60 resdagar per år, inklusive övernattningar. 

Din profil och dina erfarenheter
Vi ser att du är en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne med erfarenhet av att jobba med stora konton. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga, strategiska affärsrelationer med både kunder och medarbetare.

  • Teknisk försäljning mot liknande kunder är meriterande
  • Gärna matematiska baskunskaper för enklare beräkningar 
  • Flytande svenska och engelska, tyska är meriterande
  • Goda IT-kunskaper, Office-paketet
  • B-körkort 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Du når Christopher på 073-521 65 89.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Forbo Movement Systems är en av de ledande aktörerna inom högkvalitativa transport-, process och plastmodulband, samt transmissionsband, kuggremmar och planremmar i syntetiska material. Produkterna har många användningsområden inom tillverkningsindustrin samt inom detaljhandeln och servicesektorn, exempelvis som transport- och processband inom livsmedelsindustrin, löpband på gym eller som remmar i brevsorteringssystem.

Forbo Movement Systems har lokal produktion på alla kontinenter och erbjuder ett varierat utbud av produkter i förstklassig kvalitet, såväl standardprodukter som specialprodukter.

Kompletta bandlösningar - de är inte alltid synliga, men ändå finns de nästan alltid där bakom scenen. Forbo utvecklar och skapar specialanpassade produkter som säkerställer att många komplexa produktionssteg går smidigt och att logistiken struktureras ännu effektivare. 

Forbo Siegling Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup