Hoppa till innehåll

Lagerarbetare

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Thoreb erbjuder innovativa lösningar för i första hand kollektivtrafik, med fokus på ELSY, vårt intelligenta E/E-arkitektursystem samt realtidsinformation till resenärer, trafikledare och servicepersonal. Genom att kombinera information om fordonsvärden och felmeddelanden med trafikinformation, kan Thoreb erbjuda våra kunder unika produktkoncept.

Om dig

För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha förmåga att självständigt lösa uppgifter, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Vi söker drivna människor som trivs med högt tempo, har en hög arbetsmoral och är noggranna samt har god datorvana.

Erfarenhet av MONITOR affärssystem är meriterat

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består bland annat av att hantera in- och utleveranser, packa och emballera gods, boka och , upprätta frakthandlingar och planera/förbereda material. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat orderplock, inleveranser, godsregistrering, kvalitetskontroller, packning av varor, leveranser, inventering. Du har det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten på lager och att leda och fördela det dagliga arbetet är en viktig del av dina arbetsuppgifter.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se