Hoppa till innehåll
Ansök nu
  Operatör till Ljung 

Trivs du med ett händelserikt och arbete i högt tempo? Är du en lagspelare med känsla för processer och kvalitet? Vill bli en del av en framgångsrik organisation som står inför en fantastisk tillväxtresa? Då är du vår nästa Operatör!

Arbetsuppgifter:
Till vår produktion söker vi operatörer för extrudering av plaströr, arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Extrudering av plaströr 
  • Plocka och packa rör
  • Rapportera producerad kvantitet 
  • Kvalitetskontroller
  • Starta och stoppa maskiner och efterutrustning 

Du samarbetar med olika funktioner och skift där det gemensamma målet är att producera och leverera en kvalitativt fulländad produkt.

Kvalifikationer: 
Erfarenhet från industri, gärna inom plastbearbetande industri (extrudering eller formsprutning).
Praktisk fallenhet för och intresse av produktionsprocessen. Flytande i svenska språket är ett krav.  

Personliga egenskaper:
Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga, noggrannhet, ordningssinne och samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som är positiv och glad samt bidrar till gruppens resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder dig: 
En prestigelös arbetsmiljö präglad av engagerade och drivna kollegor. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning som en del av vårt förmånspaket. Kan du identifiera dig med våra värdeord Passion, Respekt, Tillit och Kreativitet - tveka då inte att skicka in din ansökan!

Arbetsort:
Arbetsort är Ljung. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiderna innefattar 2-skift eller natt. Vänligen ange i din ansökan vad du är intresserad av (det kan du ange på ansökningssidans fritextfält). Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Upplysningar 
För ytterligare information om tjänsten kontakta Viveca Wikfors på telefon +46767798633.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Om företaget
PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom branschen för plaströrsystem. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation. Vi är ca 270 anställda och omsatte 2022 drygt 1,3 miljarder kronor. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor och produktionsenhet ligger i Ljung (Herrljunga kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien, Österrike.

Pipelife Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.