Hoppa till innehåll
Säljpoolen i Sverige AB logotyp

Rekryteringskonsult

Publiceringsdatum
19 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Rekryteringskonsult till Stockholm, Göteborg eller Malmö

Det kommer en tid för alla företag då stora utmaningar uppstår i säljorganisationen. Utmaningar som exempelvis att den bästa säljaren säger upp sig, eller att tiden till slut är kommen för försäljningschefen att gå i pension. Det finns även företag med stora tillväxtambitioner som saknar duktiga säljare med förmåga att nå ut produkter och tjänster på ett framgångsrikt sätt. 

Det är anledningen till att vi på Säljpoolen finns.

Arbetsbeskrivning
Som rekryteringskonsult hos oss hjälper du landets försäljningschefer, VD:ar och HR-chefer att attrahera de bästa säljarna till deras verksamhet. Du erbjuder kunderna insikter, förståelse och kunskap kring vad som är viktigt i en rekrytering av säljchefer och säljare. 

I rollen som rekryteringskonsult arbetar du med både försäljnings- och rekryteringsprocessen, anpassat efter dina intressen och kunskaper. Vi tror på att skräddarsy våra arbetsroller för att få ut mest av varje enskild medarbetare. Slår ditt hjärta extra hårt av tanken på att vinna förtroende hos en ny kund och utveckla ett långsiktigt samarbete? Eller vill du hellre fokusera på mötet med kandidaten, där du får sondera terrängen kring vem som är bäst lämpad för tjänsten?

Du bestämmer.

Vi erbjuder
Vi är en arbetsgivare som lyssnar på dina behov. Vi är också målinriktade, vilket innebär att vi kommer hjälpa dig säkerställa att du når dina mål. Inget ska lämnas åt slumpen. På Säljpoolen triggas vi av prestationer, och med en lönemodell som främjar både laget och jaget ser vi ett härligt driv och engagemang hos alla kollegor. 

Vad har Marie Gummerus, regionchef, att säga om ledarskapet?

"Vår ambition är att involvera våra medarbetare och anpassa rollen utifrån varje individs styrka. Vår strävan är att driva bolaget med ett skarpt, nyfiket och prestigelöst gäng där vi jobbar mot gemensamma mål."

Vill du veta mer om vad dina framtida Säljpoolare har att säga om livet hos oss? 

https://www.saljpoolen.se/sv/karriar

Din profil
Vi söker dig med ett upparbetat nätverk som tidigare arbetat som rekryteringskonsult alternativt försäljningschef, men har en längtan att komma ut och träffa likasinnade kunder där ni kan dela tankar, kunskaper och idéer. Som en del av Säljpoolen blir du specialist på att rekrytera säljchefer och säljare, vilket naturligtvis ligger dig varmt om hjärtat. Hos oss blir du försäljningschefens bästa vän. Genom att lyssna på och förstå deras vardag gör du den enklare genom att hjälpa dem bygga en framgångsrik säljorganisation. 

Vi ser att du har följande egenskaper: 

  • Entreprenöriell
  • Glädjespridare
  • Tålmodig
  • Strukturerad
  • Affärsorienterad
Du bor i närhet till något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Hampus Måneskiöld på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management och Masterhelp Jobb. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av specialister inom sälj och marknad. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Jönköping och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. 

För mer information gå in på www.saljpoolen.se

Säljpoolen i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup