Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Till en av våra kunder söker vi nu en driven ekonomiassistent som söker en ny utmaning och vill arbeta på ett bolag där du kan göra skillnad. Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra från ett större bolag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Uppdraget startar efter sommaren. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden

Löpande leverantörsreskontrauppgifter, vilket bland annat innefattar hantering av leverantörsfakturor och betalningar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta med stora flöden inom leverantörsreskontra
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
  • Erfarenhet av att arbeta med SAP och Excel
  • Mycket goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

För att trivas i rollen är det viktigt att du är driven och har vana av att arbeta självständigt. Du gillar en föränderlig arbetsmiljö samt tycker att det är roligt att utveckla och förbättra arbetsprocesser. Vi ser också att du är en serviceinriktad person som har lätt för att anpassa dig till förändringar.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se