Hoppa till innehåll

Automationstekniker till Centriair

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Centriair är ett företag som levererar system för rening av luft och processgaser från våra kunders verksamhet. Bolagets övergripande vision är att ersätta reningstekniker som bygger på förbränning, med energieffektiva ”kalla” reningslösningar. Våra produkter bidrar på så sätt till att andra kan producera sina varor mer miljöriktigt och klimatsmart!

Dagens huvudnischer är industriell livsmedelproduktion, avfall samt biogasproduktion och vi arbetar med ett antal multinationella kunder inom dessa nischer. Vi startade 2007 och har sedan starten vuxit lönsamt med minst 25-50% per år utan extern finansiering. Besök oss på www.centriair.se.Om rollenSom Automationstekniker är din huvudsakliga uppgift att göra idrifttagningar.Du spelar en nyckelroll i att optimera produktionsprocesser, öka effektiviteten och minska driftstopp. Din expertis inom automationsteknik kombineras med förmågan att felsöka och lösa problem för att säkerställa en smidig och pålitlig drift av Centriars system.Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Idrifttagningar och service av Centriairs installationer.
 • Installera och driftsätt automatiserade system på plats. Utför tester och finjusteringar för att säkerställa korrekt funktion.
 • Utföra regelbundet underhåll av automatiserade system för att säkerställa långvarig drift. Felsöka och reparera automationsutrustning vid behov för att minimera driftstopp.
 • Dokumentera alla utförda arbetsmoment och ändringar i de automatiserade system. Skapa rapporter om systemets prestanda och eventuella problem som uppstår.
 • Se till att automatiserade system följer alla gällande säkerhetsföreskrifter och branschstandarder. Identifiera och åtgärda säkerhetsrisker i automationsmiljön.
 • Samarbeta med andra avdelningar och team för att integrera automatiserade lösningar i befintliga processer. Ge teknisk support och utbildning till användare vid behov.

BakgrundVi söker dig som är teknisk kunnig och som har erfarenhet av att arbeta som Automationstekniker i minst 3 år. Du har en yrkesutbildninginom automation och elinstallation och har kunskap av att läsa elscheman. Du har erfarenhet av automation, instrument, svagström och elektromekanik och vi ser gärna att du kommer från tillverkande industri inom process eller marin.Vad kan vi erbjuda?Centriair har en stark entreprenöriell kultur med fokus på resultat, vi förväntar oss att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, men lägger samtidigt stor vikt på att ha en arbetssituation med variation och glädje som ger stora möjligheter till utveckling. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter i en liten snabbt växande organisation som levererar lösningar i den absoluta tekniska framkanten. Du får stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget. Vi förväntar oss att du tar ett helhetsgrepp på konstruktionen från koncept till färdigmonterad anläggning för att optimera funktion, kostnad, tillverkning, kvalitet och användarvänlighet. Självklart i team med övriga discipliner och tillverkningspartners.AnsökanCentriair samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Har du frågor så kontakta gärna Patrik Petersson på patrik.petersson@pspartner.se eller 0768 35 07 86. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

   Ansök nu

   Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

   Sök jobbet
   Ansök senast
   10 november 2024 (146 dagar kvar)
   Ansök nu

   Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se