Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Elkonstruktör för maskinkonstruktion sökes

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du skicklig på Elkonstruktion, har ett intresse för programmering och är redo att ta din karriär till nästa nivå?

Om tjänsten

Vi söker en Elkontruktör för egentillverkade makiner till vår kund i Borås.

Kunden är känd globalt för sitt banbrytande tillvägagångssätt och för att bygga kompakta och användarvänliga maskiner av högsta kvalitet.

Som Elkontruktör ansvarar du för elkontruktion av maskiner. Du ingår i ett utvecklingsteam av fyra projektledare som tillsammans med kund specialanpassar maskinerna efter deras behov. Du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation.

Arbetsuppgifter
  • Elkontruktion för egentillverkade maskiner
  • Ta fram elunderlag till våra elektriker för montage och installation
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har ett stort tekniskt ioch praktiskt intresse samt en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra i ditt Team. Vidare ser vi gärna att du är social, har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Krav
  • Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion
Meriterande
  • Erfarenhet av att jobba med E-plan
  • Erfarenhet av att jobba i Omron PLC miljö
  • Personligt intresse för programmering
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt överenskommelse
Start
: September

All direktkontakt med vår kund undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna Holmén 0768-100088, Kontorschef Tranpenad Borås

Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
All direktkontakt med vår kund undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna Holmén 0768-100088, Kontorschef Tranpenad Borås
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.