Hoppa till innehåll

Inköpare

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven och analytisk person med passion för inköp och logistik? Peab Anläggning AB i Göteborg söker nu en erfaren inköpare som vill vara med och ta ansvar för strategiska inköp i en dynamisk och framgångsrik organisation. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till vårt fortsatta framgångsrika arbete!

 

Om tjänsten

Enheten du är verksam inom är en framstående grupp inom Peab som fokuserar på större infrastruktursatsningar i Göteborg och Mellansverige. Vi söker just nu en inköpsansvarig på heltid till ett av våra projekt i Västlänken i Göteborg, Rosenlund Haga. Gruppen är specialiserade inom området väg, järnväg samt öppningsbara broar. Inom ramen för vårt verksamhetsområde ligger även andra större och mer komplexa infrastruktursatsningar, t.ex. reningsverk, hamnar och provbanor för fordon.

 

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att ansvara för att genomföra inköp av material och tjänster. Du kommer att hantera förfrågningar, förhandla avtal och säkerställa att inköpen sker enligt budget och tidsplan.

 

  • Utveckla och implementera inköpsstrategier i linje med projektets mål och tidsramar.
  • Säkerställa leverans av material och tjänster enligt överenskomna specifikationer och tidsplaner.
  • Hantera och utvärdera leverantörer
  • Samarbeta med produktionsledningen för att identifiera inköpsbehov.
  • Hantera risker relaterade till inköp och föreslå alternativa lösningar vid behov.
  • Arbeta i enlighet med PEAB:s riktlinjer och etiska standarder.

 

Om dig

Idag arbetar du förmodligen som inköpare inom byggbranschen alternativt är du platschef, projektchef, anbuds-, entreprenad- eller projektingenjör. Du har kunskap om anläggningsprocessen och förhandlingsteknik och är analytisk, strukturerad och har förmågan att fatta snabba beslut. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga för att kunna hantera relationer med leverantörer.

 

  • Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktion, inköp eller logistik.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete med inköp, helst inom bygg- och anläggningsbranschen.
  • Du har kunskap om lokal/nationell bygglagstiftning och förståelse för kontrakt och juridiska dokument
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Erfarenhet av arbete med inköpssystem och god IT-kompetens är meriterande.
  • Du har B-körkort 

 

Ansökan:

Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för rollen som inköpare hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 2024-08-31.

 

Kontakt:

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschefen Fredrik Johansson: fredrik.johansson16@peab.se, 0722-477032 eller HR-partner Mia Makwar Mellbin mia.mellbin@peab.se, 0733-371890. 

 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se