Hoppa till innehåll

Geotekniker

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnad är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark- och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som geotekniker hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga teknikgrenar i våra större infrastrukturuppdrag samtidigt som du också har möjlighet att arbeta i mer renodlade uppdrag med t ex geokonstruktioner, grundläggningar eller stabilitetsutredningar.

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för eget arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning i grunden. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som redan har erfarenhet av arbete som geotekniker och etablerade kundkontakter. Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

Förmåner och fördelar

Vi kan erbjuda en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Du ges du goda möjligheter till personlig utveckling.

Som medarbetare på Markera omfattas av ett bonussystem som innebär att du får ta del av företagets vinst. Du är också berättigad till en förmånlig tjänstepension och sjukvårdsförsäkring. Vi tillämpar flextid och erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag som kan användas till en mängd olika friskvårdsaktiviteter. Skulle du vara föräldraledig så får under en tid extra kompensation, föräldraersättning, i tillägg till ersättningen du får från Försäkringskassan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se