Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till södra Sverige

Intra befinner sig i en expansionsfas i Sverige och söker en säljare som är redo för nya utmaningar! 

Som säljare hos oss blir din främsta uppgift att utveckla våra affärsområden Diskbänkar och Sanitet. Du utgår från ditt hemmakontor och ansvarar för våra kunder i södra delen av Västra Götaland samt Småland, Skåne och Blekinge. Lämpligt bostadsområde är mellan Göteborg och Malmö.

Vi erbjuder
Som säljare hos oss får du ett spännande, självständigt och stimulerande arbete med högt tempo. Du arbetar med ett marknadsledande varumärke med hög kvalitetsprofil och bästa renommé i branschen. Intra är ett globalt företag där det finns stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. 

Vad har Fredrik Hillius, utesäljare, att säga om tjänsten och företaget?

"Intra är en stabil arbetsgivare som ger många utmaningar med den breda produktportföljen. Här rör vi oss i många kundsegment med många kontaktytor. Det är riktigt kul, utvecklande och uttrycket att, ”den ena dagen inte är den andra lik”, stämmer verkligen."

Dina arbetsuppgifter

  • Presentation och införsäljning av produktsortimentet till befintliga och nya kunder inom kök och sanitet
  • Ansvar för att stärka relationen med våra kunder
  • Besök hos köksåterförsäljare och grossister inom distriktet
  • Du rapporterar direkt till försäljningschefen i Sverige
  • I arbetet ingår cirka 25 övernattningar per år

Din profil
Vi söker en säljare som drivs av lönsamma affärer och nöjda kunder. Om du idag arbetar inom köksbranschen är det meriterande, eller så är du en butikssäljare med vilja att utvecklas. Har du intresse och känsla för design är det ett plus. Du är affärsmässig med förmåga att skapa långsiktiga relationer och har en stark egen drivkraft. 

För att lyckas måste du vara van vid att arbeta självständigt och trivas med att resa. Vi är en liten dynamisk organisation vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Du har gymnasie- eller högskoleutbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson, 036-3363462, och Nicklas Jonsson, 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Idag är Intra-gruppen är en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och har fabriker i Sverige och Norge. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden.

För mer information se www.intra-teka.com

Intra Mölntorp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup