Hoppa till innehåll

Säljare Solel

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

OM HYBRIDA

Hybrida arbetar med smarta och effektiva lösningar för fastigheter och genomför säkra installationer till rätt pris.

Vi hjälper våra kunder att investera i en grönare framtid med solceller och andra smarta saker under solen såsom nya fönster, dörrar, solskydd och batterilagring. Helheten är vår styrka.

Våra professionella säljare, montörer och installatörer är erfarna och kvalitetsmedvetna. "Montörsmannaskap" för oss innebär ödmjukhet och noggrannhet och är en grundsten hos oss på Hybrida, gällande allt från rekrytering till genomförda installationer.

VAD ERBJUDER VI

Som säljare kommer du att spela en central roll i att utvidga vår verksamhet och öka försäljningen av solceller och batterilösningar mot villa och fastighetsägare.

I din roll som säljare hos oss kommer du att ha ansvaret för att möta nya kunder genom att genomföra förbokade möten som vårt mötesbokningsteam organiserar åt dig. Vid dessa tillfällen kommer du att etablera starka relationer, presentera våra innovativa solcellsprodukter och framgångsrikt avsluta försäljningen.

Du kommer att få stöd från vårt team av tekniska experter och ges möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga provisionsstrukturer och en möjlighet att vara en del av ett framstående företag med en stark marknadsposition inom solel. Utöver detta ingår:

- Sälj- och produktutbildning

- Tjänstebil

- Förmånliga förmåner

- Attraktivt bonussystem

- Fantastiska kollegor

- Pensionssparande

- Friskvårdsbidrag

- Försäkringar

Vi prioriterar även en positiv företagskultur och en samarbetsinriktad arbetsmiljö.

VEM SÖKER VI

Vi söker en entusiastisk säljare till vårt team inom solcellsbranschen.

För att trivas och lyckas i denna position bör du ha erfarenhet av försäljning och gärna inom solcellsbranschen eller annan närliggande bransch. Du bör vara resultatorienterad med starka förhandlingsfärdigheter samt förmågan att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer. Körkort är ett krav

Om du är en engagerad och självständig individ med passion för försäljning inom solcellsbranschen ser vi fram emot att höra från dig

Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du tror att du är en lämplig kandidat för denna roll.

Har du frågor om tjänsten så hör av er till Jonas Lundin

KONTAKT

Jonas Lundin, Säljchef

Jonas.lundin@hybrida.se , 0760312300

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se