Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Provningsingenjör till fordonsindustrin!

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Friday söker för kunds räkning en Provningsingenjör. Vår kund verkar inom fordonsindustrin. Har du ett stort intresse för fordon och tycker om att arbeta hands on är du varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
I din roll som provningsingenjör kommer du att ha en viktig roll i organisationen. Du kommer att få tryggheten med att tillhöra ett väletablerat företag inom fordonsindustrin men även den innovativa spännande delen av känslan att medverka i ett startupföretag.

Provningsuppdragen har stor variation beroende på vilket system eller fordon som ska utvärderas, vilket medför nya spännande utmaningar. Du kommer att tillhöra ett team om 17 personer, där du alltid kommer att jobba tätt tillsammans med dina kollegor i varje projekt. I rollen som provningsingenjör kommer du främst arbeta med provning av fordon ute på testbanan och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:
 • Förbereda och genomföra prov av fordon.
 • Analysera testresultat och felsöka mer komplexa fel.
 • Ha kontakt med interna intressenter.
 • Delta i utvecklingen av anläggningens testsystem och metoder.
Vi söker dig som:
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller mekatronik, alternativt motsvarande erfarenhet.
 • Har B-körkort och flerårig erfarenhet från bilkörning.
 • Talar och skriver flytande engelska då språket används dagligen.
 • Har goda kunskaper inom Linux, AD/ADAS.
 • Har ett fordonsintresse.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av provning av aktiva säkerhetssystem samt analys av fordon och fordonssystem.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är kommunikativ och drivande. Du räds inte av nya utmaningar och är initiativtagande som person. Du är duktig på att samarbeta med andra. Även strukturerad, analytisk och noggrann i ditt arbetssätt.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer att vara anställd av Friday med ambitionen att bli överrekryterad till kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Bianca Lord
 • Fast månadslön
Ansök genom att klicka på ”Sök tjänst”. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?