Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior ingenjör inom Cyber Security

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en problemlösare med ett brinnande intresse för IT-säkerhet och mjukvaruutveckling? Vill du bli en del av ett team som utvecklar säkra lösningar för framtiden? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om tjänsten:
Vår kund är ett ledande företag inom säkerhetsindustrin, känt för att leverera högteknologiska lösningar som skyddar och säkrar människor över hela världen. Denna avdelningen arbetar specifikt med att utveckla innovativ mjukvara som uppfyller de högsta kraven på IT- och informationssäkerhet. Vi tror starkt på att kombinationen av teknisk kompetens och kreativt tänkande är nyckeln till att möta framtidens säkerhetsutmaningar. Vi söker en Junior Civilingenjör inom Cyber Security som är nyfiken, engagerad och har en passion för att utveckla säkra och hållbara mjukvarulösningar. Du som person tycker om att lösa komplexa problem, är noggrann och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbeta i team, där du både kan bidra med dina idéer och samtidigt lära dig av andra.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta med att designa och implementera mjukvarufunktioner som uppfyller strikta IT-säkerhetskrav, vilket kan inkludera kryptering, autentisering och säker kommunikation.
  • Delta i genomförandet av säkerhetsanalyser och ackrediteringsprocesser för att säkerställa att system uppfyller både interna och externa säkerhetskrav.
  • Analysera säkerhetskrav, strukturera dessa och använd verktyg för att visualisera data, vilket hjälper teamet att förstå nuläget och utveckla en plan framåt.
  • Arbeta nära andra ingenjörer och säkerhetsexperter för att hitta kreativa lösningar på säkerhetsutmaningar. Dela dina idéer och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant civilingenjörsexamen inom IT med inriktning mot cybersäkerhet
  • Har ett stort intresse inom IT säkerhet
  • Har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
Vidare söker vi dig som är tekniskt skicklig, analytisk och har ett starkt intresse för IT-säkerhet. Du uppskattar att arbeta i en miljö där samarbete är centralt, men där du också får möjlighet att ta egna initiativ. Som person är du strukturerad, kommunikativ och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya problem och hitta lösningar. Erfarenhet av att arbeta med kravanalys och säkerhetsstandarder är meriterande, men viktigast är att du är villig att lära och utvecklas tillsammans med oss.

Om anställningen:
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar som har krav på säkerhetsklassificering kan, i förekommande fall, medföra krav på medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos bolaget.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Kontaktperson: Sanja Velimirovic
  • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (61 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?