Hoppa till innehåll

Projektledare inom samhällsundersökningar

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Enkätfabriken

Vi på

Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi arbetar främst mot offentlig men även privat och ideell sektor. Bland våra kunder finns de flesta kommuner i landet och flera regioner och myndigheter.

De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

Vi är ett ägarlett företag med ungefär ett trettiotal anställda. Därför är varje anställds insatser viktiga för att företaget som helhet skall fungera på bästa sätt.

Om tjänsten

Vi rekryterar nu en projektledare som arbetar med att genomföra kundprojekt från start till mål. Arbetet innebär att du sköter kundkontakt, utformning och planering av projekt samt att du tar fram enkäter och ansvarar för alla steg till en färdig produkt. Du gör även en del av analysarbetet och drar slutsatser av resultaten som är till nytta för kunderna, därför behöver du ha en god grundförståelse för statistik.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående och gillar att hitta lösningar. Det är också viktigt att du kan hantera en bredd av arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta med flera olika kunder och projekt parallellt.

Du kommer även, precis som alla andra anställda i företaget, att vara delaktig i att på olika sätt arbeta med att utveckla företaget och våra arbetssätt. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv men du har också god uppbackning i duktiga kollegor och väl utvecklade arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer:

- Akademisk examen inom statistik, samhällsvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant inriktning

- Viss arbetslivserfarenhet inom området eller liknande områden

- Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

- Effektiv och självgående

- Noggrann och strukturerad

- God IT-vana

- Kunskap och vana i Excel och/eller statistikprogram är meriterande

OBS: Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sök därför så snart som möjligt.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se