Hoppa till innehåll

Mekanikkonstruktör, utvecklingsingenjör

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Consat är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Nu letar vi efter nya medarbetare som vill jobba med spetsteknik, och göra Consat ännu bättre.Engineering Services är på jakt efter fler mekanikingenjörer med erfarenhet av konstruktion eller produktutveckling. Du kommer att dyka in i allt från kravställning och konceptutveckling till att skapa tillverkningsunderlag i 3D och 2D. Och om du har tur, får du skruva ihop grejer i vår verkstad!

Vi är ett entusiastiskt gäng med ett genuint teknikintresse som älskar att dela våra kunskaper. Våra erfarna ingenjörer tar gärna rollen som mentorer och hjälper sina grönare kollegor att växa. Vi satsar på långsiktighet, respekt och en stor dos skratt i vardagen.

Vi jobbar med både små firmor och stora internationella bolag. Våra kunder finns inom alla möjliga branscher, från väletablerade industrier i regionen till nykomlingar på marknaden. Ibland är vi hos kunden, ibland på våra egna kontor och då främst i Partille.

Vad vi erbjuder:

  • En trygg och långsiktig arbetsplats
  • Riktigt schyssta kollegor
  • En bredd av intressanta och stimulerande uppdrag både på våra kontor och hos våra spännande kunder.
  • Förtroende, kollektivavtal och bra förmåner

Vi letar efter dig som :

  • Älskar att lösa problem och lista ut hur saker fungerar
  • Du gillar att samarbeta och kanske ta en fika med kollegorna
  • Brinner för att hjälpa kunderna skapa lösningar som gör dem glada
  • Har flera års erfarenhet av konstruktion eller produktutveckling inom något av våra teknikområden, som t.ex. Life Science eller industri
  • Har koll på verktygsbunden konstruktion och komponentval vid maskinutveckling
  • Är en mästare på ett 3D-CAD-verktyg som Creo, Inventor, SolidWorks eller Catia
  • Talar och skriver Svenska och Engleska

Vad vi gör inom Engineering Services:

Vi konstruerar coola specialmaskiner och verktyg samt utvecklar produkter inom industri, Life Science och elektrifiering av fordon. Våra uppdrag spänner över allt från maskiner som monterar kullager till de som matar maskar och hanterar produkter i alla storlekar – från tandimplantat till tåg och lite till!

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten? Skicka ett mail till Anna Melin på anna.melin@consat.se. På grund av semester kan det ta lite tid att få svar, men vi återkommer så snart vi kan!

Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har lett till att Consat för tolfte året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Läs mer på: www.consat.se. Din roliga karriär börjar här!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se